| popescuflavius040 a întrebat:

Salut TPU. M-am certat cu iubita mea acum cateva zile si nu mi-o poate scoate din minte, ne-am despartit. Mi-a facut multe faze urate. Odata isi intreba fostul pe Instagram ce face. Odata a intrebat tatal altui fost despre fostul ei, ca ce mai face fostul ei. Odata am prins-o vorbind cu altul pe ascuns, cu un baiat de la facultatea ei care o placea, el i-a trimis chiar si un tiktok de iubire ei, ea i-a dat numarul de telefon pentru a vorbi pe whatsapp. Odata m-a mintit ca iese in oras cu mama ei si a iesit cu alt baiat cu masina sa serveasca masa. Odata voia sa viziteze un baiat la locul lui de munca. Recent m-am rugat de ea o saptamana sa blocheze un baiat pe telegram cu care incepuse sa vorbeasca mai multe decat cu mine, 20 de apeluri intr-o zi, facetime noaptea, ala ii spunea puiu. Ultima faza a fost urmatoarea. A fost plecata din oraso saptamana si in ziua in care s-a intors m-a sunat la 11 jumate seara sa imi spuna ca e pe afara cu doi fosti colegi de generalasi altii, m-am suparat fiindca i-am spus ca ma putea chema si pe mine in calitate de iubit sau sa ma fi intrebat dinainte daca sunt ok cu ideea, nu sa fie singura in preajma altor baieti la o ora asa tarzie. Mi-a spus ca pleaca in 5 minute, am sunat-o dupa 10 minute si a spus ca nu a spus ca pleaca. La 12 noaptea am intrebat-o pentru ultima data daca pleaca si a spus ca nu. De atunci eu i-am mai scris sa incerc sa ma reimpac cu ea dar ea spune ca daca vreau sa pastram legatura dar ca si prieteni, nu imi mai scrie, nu se mai intereseaza de mine deloc. Ma dor amintirile cu ea, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Totul raul spre binele tau!
Bine c-a iesit a iveala joaca ei cu tine, fiindca acum esti liber sa-ti gasesti o fata simpla, cinstita si cumsecade, care sa vrea sa iasa cu tine si care sa nu te minta.
Amintirile nu dor, este doar in imaginatia ta.
Ce te doare este frustrarea ca ai pierdut-o dar crede-ma ca ti s-a intamplat cel mai bun lucru posbil, ca asa scapi de lepre si de mincinoase si cum mai ai inca jumatate de vara la dispozitie, gasesti fete cu duiumul.

4 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Sa te impaci cu ea?! Tu vorbesti serios?! Fratioare, fugi fara sa te uiti in urma!

| Bogdan1o a răspuns:

Te întreb o chestie... Înțeleg că o placi dar oare te merita? Meriți să suferi pentru ea? Mai ales având în vedere că vb cu alții și iese cu alții? Fii băiat deștept și renunță la ea, că e toxică. Nu te iubește.

| mihai69 a răspuns:

Să dai acatiste la biserică pentru că ai scăpat de o panaramă.

Răspuns utilizator avertizat