Spune-i ce simț, vezi daca și ea simte la fel
Poate reușești să schimbii ceva, poate renunța la "meseria" asta și își caută unul normal
Daca tu o iubește nu contează ce zic restul, important e sa va iubiți și respectați
Așa voi face, mersi mult pentru sprijin man, si ai dreptate pana la urmă nu contează ce zic altii
Daca iubești pe cineva cu adevărat, nu te lasă prostit de gură lumii că riști să pierzi omul care ție drag
Îți urez bafta
Nu îmi pasă de ce spun prietenii mei s-au altii, eu voi face ce-a ce-a ce simt, îmi voi face curaj si îi voi spune că simt o atractie din partea ei și dacă si ea simnte la fel.
Se intampla sin alte case asa ceva. Nu trebuia sa le zici la prieteni. Poti sa le zici ca aia avand contra cost clienti si in caz de relatie cu tine nu te inseala pentru ca schimba stilul de viata in schimb gagiciile prieteniilor tai pot insela oricand
Sunt constient ca prima data am fost ca un simplu client, dar în ultimul timp am deschis o prietenie cu ea fara contra cost gen iesim bem ceva si mici glumițe, vreau sa-i spun că eu chiar o iubesc
Eu cred ca stiu de ce ai "dezvoltat" acest atasament fata de ea: te-a invatat multe, ai capatat experienta alaturi de ea. Esti inca foarte crud si sentimentele pot sa se amestece. Nu uita ca ea face asta pentru a-si castiga existenta. Nu pune prea mult pret pe asta si cred ca sunt momente cand ea nu are chef sa faca unele lucruri. Nu toti barbatii sunt amabili cu ea.
Nu sunt asa crud am 19 ani
Asta crezi tu... la 19 ani nu stii cu ce se mananca viata, nu ai experienta de viata. Sunt trecut prin viata, a foarte multi ani peste tine si crede-ma ca nu aberez.
Acum probabil nu intelegi ce-ti spun, dar sfatul meu este sa te indrepti spre alte orizonturi.
La varsta ta trebuie cantitate, nu calitate. Fa sex si cu altele, capata experienta si lasa implicarea asta emotionala si indragosteala de o dama care-si face din noapte zi. E frumos pentru un scenariu de film. Era pe vremuri un film -considerat deocheat atunci- despre o femeie care traia o astfel de viata. Mi se pare ca avea numele de scena China Blue.
Si nu te deranjeaza cata *** a intrat in aia? Nu te deranjeaza faptul ca pentru ea sexul e ca si cum ar bea apa si poate sa se culce oricand cu altii cu o lejeritate maxima si fara remuscari?
Daca si ea vrea megeti la o biserica neoprotestanta, cereti pastorului sa va marturisiri pacatele, pocaiti- va altfel trecutul va va trage in jos.
În ultima săptămână mi-am dorit doar sa vorbesc cu ea niste chesti pe care le avem in comun si am ramas peste noapte la ea si am povestit diverse amintiri pe care le-am experimentat anul trecut gen cu prietenii am baut ceva si ne-a luat somnul iar dimineata cand m-am trezit langă ea si am luat-o în brațe am avut o senzatie pe care nu am mai simtit-o pana acum gen o stare de bine asa
Te-ai îndrăgostit tu tinere de ea, nu și ea de tine.
E normal daca în viata ta nu ai pompat o gagica sa simți acest lucru.
Vezi, dai vrăjeală puternica din 2021 cu update la zi, poate o sa ii devii tu "impresar"
Tu o iubesti, dar ea te vede doar ca pe un client. Pentru ea sunt importanti banii, nu iubirea.
farcry444 întreabă: