Salut! Lucrez la un salon si avem pachet de Craciun pentru epilari anale. E o situatie de "rahat" sa faci sex asa. Intereseaza-te ca nu e frumos sa stai cu par la cur.
Fix de parul tau de acolo o intereseaza. Are iubita-ta fantezii sa-ti umble pe la poponeata de ar observa ca ai par IN fund?
Mda, e o problemă existenţială "fundamentală", acum in prag de crăciun
-- sărbători frumoase --
Mda, scârbos! Adică ce persoana are par în cur... dezgustător!
Iei o penseta si îl scoți. Sau cu ceara.
Nu prea ai cum să-l scoți de acolo, dar din fericire pe femei nu le interesează fundul unui bărbat cum îl interesează pe el fundul unei femei
Atunci mai mult ca sigur o să zbiere
De obicei il las pana la 20-30 cm si fac din el cosite ca sa nu ma incurce, dar e problema cand rahatul ramane intre el si miroase. Pe de alta parte, functioneaza ca un fel de pampers. Am avut o situatie cand calatoream si nu aveam unde sa fac kaki asa ca i-am dat drumu. Eram cu copilul meu, asa ca am dat vina de miros pe el si totul a mers bine. Bafta!
Dacă stai la casă, faci un foc în fundul curții şi te pui cu poponețul deasupra sau dacă ai un şemineu e şi mai bine.Rezultatul? O să ai un fund fin ca de bebeluş.
Şi încă ceva: ar fi bine să-ți pregăteşti de dinainte cada cu apă rece şi cuburi de gheață sau dacă nu s-a topit zăpada acolo la tine, profiți de ce ți-a dat natura.
E ca si cum ti-a crescut par pe corp si-ai inceput sa-ti faci probleme din cauza asta sau ce? Par in cur, sunt un pic curios cum ai sa-l tai, deci o sa astept un raspuns.
anonim_4396 întreabă: