anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ok deci, asta e o intrebare special pentru fete, sunt baiat, 20 de ani si sunt virgin...da exact, nu mai pot trai cu sentimentul asta, adica mor de rusine ca-s virgin "pe bune asa de ratat sunt?!" Nu sunt nici gras si nici urat (sper), merg la sala, doar ca problema e ca nu stiu sa abordez alte fete strict pentru sex. Am auzit ca fetele au un apetit sexual mai mare decat barbatii, iar eu ma simt de parca sunt singurul din lume ce vrea sa faca sex. Ok fara sa mai prelungesc, voiam sa va intreb daca flirtatul sexual asa ocazional este o idee buna, adica eu nu sunt genul sa vorbeasca foarte mult in general si oricum spun numai cretinisme. M-am informat de pe net in legatura de niste sfaturi ca poate-poate, ce credeti, ar fi o idee buna flirtul ocazional? Caci daca nu, o sa mor virgin sigur sad

Răspuns Apreciat de Editori
| MGEORGESCU a răspuns:

Buna! In primul rand debaraseaza-te de ideea asta obsesiva de a face sex, asta nu te ajuta cu nimic, pur si simplu te consuma si te forteaza sa dezvolti comportamente aiurea in preajma fetelor si crede-ma ca o fata simte asta. Daca cea mai mare problema a ta e doar sa nu mai fii virgin si nu conteaza cu cine, unde si cand atunci du-te la o,, tanti" care se ocupa cu asa ceva, nu te astepta ca o simpla fata sa iti satisfaca placerile fara ca ea sa simta cat de cat ceva pentru tine. Insa in cazul in care iti doresti sa poti dezvolta o viata sexuala activa si placuta ai face bine sa incerci sa nu mai spui,, cretinisme", sa fii un baiat pe care o fata sa si-l doreasca in preajma(si aici nu ai nevoie neaparat de muschi, bine asta depinde si de fata, dar eu ma refer sa nu o plictisesti, adica sa fii,, smart"), sunt mai multe chestii care se pot face inainte de a te resemna cu ideea ca o sa mori singur si virgin. Succes!

34 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru 94Lucifer94):

Despre cine vorbesti man?

| 94Lucifer94 a răspuns (pentru RAY):

Chestia cum sa agăți o fată. Adică cu vrajeala la mișto și deja duminică m-a invitat in oraș sa bem cv apoi la ea acasă, ca stă singură.

| RAY a răspuns (pentru 94Lucifer94):

Asa curve sunt fetele pe la tine

| 94Lucifer94 a răspuns (pentru RAY):

Na, cand o fată te place, vrea să ți-o pună