| Cricy a întrebat:

Poate suna deplasat dar totuși nu vreau hate-uri, care e cel mai delicat mod sa ii spun ca il plac... Si el ma place, dar imi e rusine sa merg la el direct si sa ii zic. Ca informații suplimentare azi m-a luat in brațe și mi-a cerut o "bezea" ( pentru cei care nu stiu inseamna pupic).

Răspuns Câştigător
| CristianGrigor1986 a răspuns:

Din moment ce i-ai dat-o - se intelege din cele spuse - daca omul nu e prost se prinde. Daca si el e sfios ca tine, da-i si tu niste semne - rade ceva mai bine la glumele lui(chiar daca nu sunt atat de amuzante), intra in vorba cu el si vorbeste de orice prostie dar cere-i opinia si lasa-l sa se exprime. In general treaba nu e complicata din moment ce va placeti amandoi. Mentioneaza si tu in treacat ca ai avea chef de iesit la filmul nu stiu care, ca n-ai fost demult la restaurantul cutare, ca n-ai facut demult nu stiu ce activitate in doi. Cu alte cuvinte, paseaza-i mingea la fileu. Viata e imprevizibila si ar fi pacat sa o tarangani prea mult...

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In societatea actuala care pe zi ce trece devine tot mai libertina, in care este instaurata egalitatea intre femei si barbati, se poate considera ca fiind absolut normala situatia ca fata sa fie cea care preia initiativa in absolut orice problema sau situatie. Din aceste motive nu mai este considerata ca fiind nefireasca sau deplasata ideea sau incercarea ca fata sa fie cea care ia si/sau are initiativa in legarea unei prietenii cu un baiat. Data viitoare fii mai curajoasa, tupeista si spune-i in mod direct ca ti-ar face placere sa deveniti cel putin prieteni apropiati. Succes!

| leapșa a răspuns:

Daca nu poti live, zi-i pe net (Facebook, Snap, What's up etc)