| Anonima20052006 a întrebat:

Salut,TPU! Vreau sa imi raspundeti cu seriozitate.Deci,sunt fata.Mi-a crescut un fel de par in zona intima si nu stiu cum sa scap de el.Am incercat cu crema depilatoare de la Farmec,dar nu sunt multumita de rezultat.Mi-a crescut si pe langa, prin apropierea zonei si urmeaza sa plec la mare si se vede pe langa slip acel par din apropierea zonei intime.Este normal? Dati-mi,va rog, niste sfaturi cu ce as putea face pentru a scapa.Va rog,repede, e urgent!

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ti-a crescut un fel de păr? Ce ai fi vrut sa iti creasca? Ceapa verde? Da, este normal. Epileaza ce iese afara pe langa slip.

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca esti la varsta pubertatii este absolut normal sa-ti creasca par la subrat si in zona "pasaricii". Exista mai multe metode de epilare mai mult sau mai putin eficiente. Intreaba pe mama ta deoarece in mod sigur iti va da cele mai utile indicatii. Succes!

| mihai69 a răspuns:

E natural și normal. Nu neapărat și estetic, dar asta e...
S-a inventat aparatul de ras! Și ceara depilatoare. Tu alegi.

| TheNigga a răspuns:

Este normal, il poti lua cu bigul laughing. Sau cum vrei tu, dar stai linistita, este normal. Vorbeste cu mama ta, chiar daca ti-e rusine gandeste-te ca si ea a trecut prin asta. Toate treceti prin asta, deci iti repet, ESTE NORMAL.