Uite sincer cand aud un baiat ca fluiera dupa mine nici nu ma chinui sa intorc capul
. Si de tras cu ochiul e ceva d genu 'cocalar '. Crede'ma daca un baiat ar trece pe langa mine si mi'ar zambii, mi'as aminti de el si seara
. [Fundita
]
Depinde de fata.
Eu, personal, as incadra un tip care face astfel de gesturi la categoria "cocalari disperati".
Insa, dupa cum iti spuneam, depinde de fata. Unora le place. Avand in vedere ca procentul de pitipoance este in continua crestere, strategia asta are mari sanse sa dea roade.
Daca doresti sa cuceresti o altfel de fata, te sfatuiesc sa fii cat de poate de inventiv, civilizat, cu bun simt, sincer, sa ai un vocabular dezvoltat si sa dai dovada de multa maturitate.
Teoretic doar cei care nu au cei 7 ani de acasa si doar 4 clase fluiera dupa femei pe strada.
Nu ii va placea...va zice in gandul ei ca esti cocalar, si nu se va uita la tine
Mie sincer mi se pare oribil sa fiu fluierata pe strada sau in alte locuri. Asta depinde de fiecare.:*
Bună.
Să știi că mie nu-mi place să fluiere toți dobitocii după mine. Dacă fluieri după toate, o să pari un afemeiat, obsedat, țigan. Bănuiesc că asta va zice, sau cel puțin eu așa gândesc. Și dacă îi fac cu ochiul, tot așa. Ce vrei să înțeleagă ea din asta? Te va crede un mare cocalar. Mai bine zâmbește-i și atât.
Este oribil, numai un incult face asta, daca vrei ca cuceresti o fata vorbeste fain cu ea si arata-i ca esti un tip inteligent si interesant, dat cu bun simt, va merge da nu cu o curva care vrea doar sa se f**a:* sper ca te-a ajutat
Da normal, de obicei iau si niste prieteni, sa fluieram impreuna. Facem un fel de cor, iti dai seama, ca o dau, pardon, le dau pe spate cu asta
De obicei imi zic in gand "Ce cocalar!" sau "Tigan!" (fara sa ma mai uit la el).