Si de ce nu ai invitat=-o la un restaurant ca un gentleman? Frății mei numai fiți PAPAGALI și nu mai tratate femeile IEFTIN. Femeia săracă cu siguranță a avut o relație cu un papagal zgârcit care nu ii făcea cadouri dacă s-a bucurat de atâta lucru. Flori și ciocolata pot face cadou și un minor iubitei sale. tu care ai salariu ar trebui sa ridici ștacheta...
Este total neprofesional ca un medic sa iasa cu un pacient si nu cred ca se va intampla asta, doar pentru ca medicul a venit cand i-ai trimis mesaj sa vina...nu inseamna ca a venit pentru ca te place, ci pentru ca esti in grija lui medicala si rapsunde de tine.
Pai, ne-am vazut in timpul liber.
Adica ea a venit de acasa, ca sa stea 5 min cu tine?
Daca tu ai pus-o pe drumuri sa vina pentru 5 minute și i-ai oferit doar flori și ciocolata atunci iti meriți titlul de PAPAGAL! sa iti fie Rușine, cu ce s-a întors biata femeia acasă? cu autobuzul sau taxi? am un feeling ca nu ai condus-o acasă.
Ne-am intalnit la 150m de unde era. Era la lucru, si-a lasat lucrul si a venit.
Buna.De 8 martie multor femei li se oferea flori si ciocolata fara nicio intentie amoroasa. Daca nu te-ai exprimat clar, ea cum ar fi trebuit sa inteleaga ca nu te afli in simpla pozitie de pacient care ii aduce o atentie? Ca si asa medicii primesc mereu plasuta cu cafea, ciocolata etc.Nu e clar daca te place si ea sau nu.
Poate,cine știe, a fost un gest frumos din partea ta, dar nu l-ai gandit pana la capăt, nu e dragut sa porti o femeie pe drumuri doar pentru niste flori si ciocolata de 8 martie fara o masa sau ceva de genu, adica merge doar metoda cu florile si ciocolata daca nu o puneai sa se deplaseze de acasa, oricum, cine stie, poate iese ceva acolo.