| casiSm a întrebat:

Salutare,
Am nevoie de o părere legată de o fată. O cunosc de mai mult timp, dar de curând m-a invitat la sala unde lucrează ea (eu mergeam înainte la altă sală). De atunci ne vedem acolo și am început să mai vorbim. In realitate pare destul de interesată și de obicei când stăm de vorbă râdem. Mama chiar a observat că se uită la mine cu privirea aia gen "BA MA OBSERVI", nu stiu cum sa explic.

Pe de altă parte, la mesaje e destul de schimbătoare: uneori răspunde ok și scurt, ceea ce mă face să nu înțeleg dacă e interesată cu adevărat sau doar prietenoasă/politicoasă.

Am mai invitat-o de câteva ori la ieșiri în grup (un prieten de al meu si o prietena de a ei), dar ba era la munca, ba nu putea. Totuși, acum a zis că vine la ziua mea și părea destul de hotărâtă. Recent am întrebat-o și de hiking (eu cu un prieten vrem să facem un grup pentru o drumeție ușoară) și a zis că îi place ideea, dar așteaptă programul de muncă să vadă dacă poate.

Întrebarea mea e: din ce am povestit vi se pare că ea ar fi interesată sau doar e prietenoasă? Și dacă ați fi în locul meu, ați încerca deja o invitație doar noi doi (o plimbare, o ieșire simplă) sau ați continua momentan în context de grup până devine mai clar?

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Pare interesată, dar trebuie să îi afli programul.
winking

| casiSm explică (pentru mihai69):

Lucreaza la sala, in ture. Depinde cum ii face turele in fiecare luna :/

| Kiran a răspuns:

Pare interesata dar cu usor mixt de rezilienta sa nu crezi ca e "topita" dupa tine, adica lucreaza la sala, banuiesc ca are suficienti prieteni ce ar putea sa ii ceara o intalnire pentru o relatie, iar gandul ca nu accepta orice iesire comuna revina la posibila concluzie ca nu vrea neaparat sa crezi ca o placi.

Nu putem stii 100% sigur, nici daca iti spune in fata nu poate fi total adevarat. Cel mai bine este sa continui aceasta prietenie si sa te apropii dar totodata sa ii acorzi spatiu, un fel de a o studia dar fara sa ii arati pentru a evita momentele rusinoase de interpretare gresita.
Afla mai multe despre ea, intreaba-te de ce te-ar place si cum e modul ei de a se comporta cu persoana careia ii place si o sa stii situatia clar. (nu lasa gelozia sau ego-ul sa intervina, nu e totul ceea ce pare a fi)