Pare interesata dar cu usor mixt de rezilienta sa nu crezi ca e "topita" dupa tine, adica lucreaza la sala, banuiesc ca are suficienti prieteni ce ar putea sa ii ceara o intalnire pentru o relatie, iar gandul ca nu accepta orice iesire comuna revina la posibila concluzie ca nu vrea neaparat sa crezi ca o placi.
Nu putem stii 100% sigur, nici daca iti spune in fata nu poate fi total adevarat. Cel mai bine este sa continui aceasta prietenie si sa te apropii dar totodata sa ii acorzi spatiu, un fel de a o studia dar fara sa ii arati pentru a evita momentele rusinoase de interpretare gresita.
Afla mai multe despre ea, intreaba-te de ce te-ar place si cum e modul ei de a se comporta cu persoana careia ii place si o sa stii situatia clar. (nu lasa gelozia sau ego-ul sa intervina, nu e totul ceea ce pare a fi)
Eu cred ca asta face cu toti baietii frumusei pe care-i intalneste la sala, flirtand cu ei, ca sa fie bagata in seama, admirata si probabil sa culeaga complimente.
Faptul ca nu-ti raspunde la invitatie si se tot eschiveaza cautand motive sa nu dea curs invitatiei, spune clar ca nu este interesata de o relatie cu tine, desi ii place flirtul.
Eu cred ca-i pierdere inutiala de vreme, cu aceasta fata.
cauta-ti alta, una care sa te placa suficient de mult incat sa nu faca fite si nici sa caute motive sa nu va intalniti, dimpotriva, sa alerge la intalnirile cu tine.
Mulțumesc de răspuns! Totuși, vreau să adaug câteva lucruri ca să înțelegi mai bine situația.
Da, și eu m-am gândit că poate doar flirtează la sală ca să fie băgată în seamă, dar cu mine am simțit că e puțin diferit. Cu ceilalți zâmbește și e politicoasă, dar cu mine parcă a fost mai mult decât atât. În realitate, atunci când am ieșit, a fost foarte calumea, deschisă și saritoare să ajute. Nu părea genul de fată care joacă jocuri.
Mai e și partea asta: eu sunt o persoană mai rece, mai distantă la început. Mulți cred că sunt arogant sau că nu am interes, până ajung să mă cunoască mai bine. Poate și ea a simțit asta și de aceea nu are curaj să facă un pas mai clar, gândindu-se că poate am alte intenții.
În plus, toate ieșirile pe care le-am propus au fost în grup, niciodată doar noi doi. Poate de asta le-a refuzat de fiecare dată.
Acum, nu știu dacă îi caut doar scuze sau chiar asta e realitatea. De asta sunt încă nesigur ce vrea de la mine.