| girl001 a întrebat:

Salutare amici! Am asa o intrebare pentru baieti cu experinta in viata. Daca aveti o prietena de cel putin 5 luni si ea sa zicem s-a decis sa vi se ofere(fiind virgina), cum procedati mai departe? dupa acea seara, prieteniti mai departe sau deja cautati alta fata pentru alta aventura? tinind cont ca acea fata va iubit mult, si a fost cit se poate de cuminte si la locul ei atit inainte cit si in timpul relatiei.Am nevoie de parerea voastra!

Răspuns Câştigător
| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

1 : Nu va mai agitati si nu mai sariti pe fiecare greseala minora, la toti ni se intampla mai ales cand ne grabim, da asa is hienele, sar pe prada cum zaresc o slabiciune. 2 : Draga amico. Treaba cu virninele e delicata pentru ca ele crezand ca o pierdut cine stie ce avere, n-o sa mai poti fi cu alta pentru ca o sa te tot piseze la cap si o sa-ti aminteasca ce "sacrificiu" o facut ea pentru tine. 3 : Studiaza baiatu inainte sa fi cu el, si daca pare ca subit te place, totul ii pus la care, iar daca pare smecheras sigur vrea doar sa te dezvirgineze ori ca sa aiba ca trofeu virginitatea ta pentru el, ori sa se laude, ori sa incerce sa te denigreze, uite ce-o facut ( desi e perfect normal ) 4: Daca toate astea pica si tipu chiar pare ca te place, e fara tepi, creste si alte dovezi de asa zis smecher, eu zic sa incerci o relatie, si in orice caz ai 5 luni timp sal cunosti si sa te decizi daca o faci. 5: Raman cu ea, daca nu mi-am dorit din start doar o aventura. Faptu cai virgina nu ma descurajeaza sa fiu cu ea, desi stiu ca ea crede ca pierde o avere. In general imi place ca fata sa nu fie virgina, si nu ma gandesc ca de, o fost si altu pentru ca ala o fost atunci, l-a placut si urmele so sters de mult. Deci raspunsu final e : raman cu ea. ( Daca nu o fost o aventura pregatita happy )

6 răspunsuri:
| KaterinaPetrova a răspuns:

Eu zic sa inveti sa scrii.:d vergino happy

| zuzu a răspuns (pentru KaterinaPetrova):

Buna asta =]].

| Razvan94 a răspuns:

Daca si el te iubeste nu vad de ce. si nu, n-ar fi normal sa va despartiti

| mariana123novela a răspuns:

Pai uite sunt fata si am 15 ani dar fratele meu are18 ani si eu zic sa nu te increzi mult in baieti deoarece o fata din clasa lui a fost virgina si s-a daruit lui iar el a zis la toata scoala si- a parasit-o

| mitsufball a răspuns:

Depinde daca vezi ca e taranus s-ar putea sa se laude cu chestia asta si sa auda toti cei cunoscuti, dar daca e de treaba te intelegi bine cu el nu te certi ar trebui ca relatia voastra sa continue normal numai ca intr-un grad mai avansat!

Răspuns utilizator avertizat