Gandeste-te si tu...omul nu este usa de biserica, ce-i drept nimeni nu este. Ce crezi ca ar face cu tine? Te-ar prosti si re-ar lasa cu ochii in soare, deja a facut-o. Pentru ce sa-l mai cauti? Ok, poate vrei doar sa vorbesti cu el, dar daca ai alte intentii de genul ca ai dezvoltat sentimente pentru el, atunci las-o balta ca nu se merita. Vrei sa fii fraiera lui? Nu-ti sugerez deoarece vei suferi si'ti vei pierde increderea in tine.
Vorbesti, dar de o saptamana nu mai vorbesti, desi acum o saptamana era foarte bine, ca vorbeati!
Hai sa fim seriosi, nu are chef de tine, isi vede de 'baut si fumat'. Daca are 15-16 ani vezi-ti de treaba, n-are chef de relatii, ca asa eram si eu, distractia pe primul plan la varsta aia, in anturaje de 'oameni mari'.
Dupa 17-18 ani poti sa-l cauti.
Daca tu crezi ca poti indeplini conditiile pe care le cere el de la o fata, atunci este bine sa-i trimiti mesaj.
Eu zic sa-l lasi in pace. Decat sa-ti distrugi neuronii cu el, mai bine lasa pe alta sa o faca.
Eu nu iti recomand sa fi cu o persoana de genul ..mai ales daca vorbesti doar pe internet cu el. poate sa fie chiar altfel, sa fie diferit ..sa fie mai rau in realitate. NU poti avea incredere asa in persoane. De ce ai vrea sa tii legatura cu el? lasa-l in pace mai bine. daca lui nu ii pasa tie de ce sa-ti pese?
farcry444 întreabă: