Probabil consideri ca se uita la altele mai „bune" decat tine.
Asta e viata si nu ai ce face.
Oricui ii mai fuge privirea cand nu este atent, insa daca este cu intentie atunci e naspa.
Cand se uita prelung si isi da seama ca tu te uiti la el. Insa din ce ai descris tu aici pare fara intentie.
Din pacate tu a o problema serioasa cu incredrea in tine, iar comportamnetul tau este neadecvat, facand glume care sa-l provoace pe el doar ca sa ai de ce te lega.
Gelozia este o boala psihica grava si urata, care distruge fericirea, poate distruge relatia, casnicia si poate chiar duce la acte nebunesti (sinucidere sau omor).
Da este perfect normal ca oamneii sa se uite si la altii, odata ce doar se uita.
Dar nu este corect ce faci tu, ca nu-i poti interzice nimenui sa inchida ochii pentru ca tie iti este frica ca-l pierzi. Tu poti sa-l pierzi mult ami usor si mai repede doar prin interzicerea de a nu se mai uita dupa altele.
Iti recomand sa te uiti si tu la alti baieti, sa vezi ce reactie are si el... si-i spui ca-i perfect normal sa admiri, atata vreme cat si el face acelasi lucru.
Am si eu prietena, si la fel fac si eu cateodata. De cele mai multe ori fac asa doar in gluma cat sa o sicanez putin . Ea se "enerveaza" jucaus pe chestia asta dar nu o afecteaza, pentru ca stie ca eu fac asa doar in spirit de gluma.
Totusi nu toate sunteti la fel, si cel mai bine ar fi sa vorbiti deschis intre voi despre asta si sa clarificati unele lucruri. Daca pe tine te deranjeaza lucrul asta atat de tare, inseamna ca ai niste insecuritati cu privire la partenerul tau cat si la tine. Ai niste lucruri pe care nu le-ai discutat pe deplin cu partenerul.
Vorbeste cu el si vezi ce rezolvi.