| nyoentox2002 a întrebat:

Salutare,pot să îmi fac parul ceva de genul la salon permanent, gen îmi place stilul asta
https://www.instagram.com/p/C29wyhpPjt2/?igsh=amZpNzZiOH M4dzkz
Sunt 2 poze într-o poză mie îmi place a doua!
Daca se poate face la salon permanent par creț de ce să nu se poate și invers?
Gen mie îmi place stilul asta cu parul in jos dar e faza că al meu când creste se umflă și nu imi place!

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Mai, tu te iei dupa niste postari din astea fake? Nu vezi cum rade lumea ca nu doar freza i s-a schimbat baiatului, ci si marul lui Adam, plus barbia? Nu mai urmari astfel de pagini dubioase, nu iti face bine.

Problema cu podoaba capilara ti-o pui de foarte mult timp.E nasol cum oamenii cu par carliontat vor par drept si cei cu par drept il vor ondulat sau carliontat. laughing Invata sa accepti ce ai de la mama natura, ca altceva nu mai primesti.

| nyoentox2002 explică (pentru dullcat):

Eu nu îl vreau nici drept dar nici creț, îl vreau ondulat și să fie moale la atingere! că urăsc când îmi spune lumea că am cuib de ciori in cap

| Miaomg a răspuns:

Nu cred că se poate face permanent. Ar trebui să te interesezi de soluții de păr care să-l facă să stea când îți așezi șuvițele sub forma aia.
Folosești placa să îl îndrepți, apoi, bănuiesc ca merge cu orice cremă de păr (gel sau ce o fii aia) nu neapărat cea din imagine, apoi ciufulești părul cu soluția aia și unești la vârfuri cateva șuvițe.
Ca să mergi mereu la salon să ți-l facă așa e costisitor și văd imposibilă varianta să fie "permanent". Și daca nu crezi, poți întreba o coafeză când te duci. Și dacă îți va spune ca poate face permanent și îți ia banii, ai să vezi singur că la prima baie s-a dus.
Astfel părerea mea că trebuie să îți iei o soluție/gel de par (sincer nu știu ce e) și să înveți să faci singur stilul acesta.

| nyoentox2002 explică (pentru Miaomg):

Degeaba îl îndrept cu placa parul că tot lână se simte când pui mana in el! gen eu nu vreau sa nu se mai simtă ca cum ar fi lână!

| dullcat a răspuns (pentru nyoentox2002):

Asta e textura firului tau de par, nu se poate sa o schimbi si sa ai parul fin la atingere.Incearca sa intelegi.Mergi la un salon sa-ti explice oamenii de acolo, poate iti dai seama ulterior ca e stupid sa tot alergi dupa ce nu poti schimba/avea.

| nyoentox2002 explică (pentru dullcat):

Mie îmi sta mai bine parul când îl am mai mic maxim 13-14 cm, dar de la 15 in sus îmi stă foarte naspa,eu as vrea sa am parul mare maxim până la gură și sa îmi stea și bine sa nu îmi stea ca lâna, mie mi-ar placea sa îmi stea parul in jos, gen eu cant muzica trap, degeaba fac muzică daca nu arat și șmecher aducă par mare sa îți dau un exemplu:Ian, ii sta parul super misto