| albertodelrio211111 a întrebat:

Scriu aceste rânduri pentru ca mi-e efectiv lene si nu am nici timp la dispoziție să fac mii si mii de cautari pe net despre treaba pe care v-o voi expune.
Treaba sta in felul urmator.La cei 20 de ani ai mei ma simt gol in interior.Mă simt foarte diferit de oamenii din jurul meu care par că își doresc lucruri de la viață, lucruri mărețe sau chiar simple cum ar fi sa si întemeieze o familie sa învețe pentru a își găsi o slujba in domeniul in care le place sa lucreze.Tot ceea ce vreau eu e sa nu ma mai simt singur.Ca sa încep cu inceputul, acum ceva timp m-am întâlnit cu o fosta colega care s-a maturizat foarte mult.Ea mi-a spus o chestie care m-a marcat foarte tare.Mi-a spus că un prieten,în opinia ei, este acea persoana cu care poți vorbi cum vorbești cu tine însuți. Dupa introspecții profunde mi-am dat seama ca in momentul de față nu exista o astfel persoana in viața mea.
Lucrul asta m-a pus serios pe gânduri.Sunt in general o persoana nesociabila...cu multe complexe, timiditatea fiind unul din cuvintele blânde care descriu condiția mea.Vreau sa fac o schimbare in viața mea.Vreau să imi fac prieteni care sa mă aprecieze pentru ceea ce sunt.Vreau sa am o relație sănătoasă cu o fată atat pe plan sentimental cat si sexual. Vreau sa nu ma mai simt singur si sa dau vieții mele un scop.

Întrebarea cea mare vine acum!
DE UNDE ÎNCEP?! Cum să construiesc fundația a ceea ce vreau eu sa realizez?

Daca mi-ați da un reper m-aș simți profund recunoscător.Dau și funda daca e nevoie

9 răspunsuri:
| SG1995 a răspuns:

E imposibil boy, o astfel de relatie e idealism ieftin. Un mare om mi-a zis odata: "Lumea e creata deja, nu poti sa o recreezi". Deci ori accepti ca asta-i realitatea, ori mori burlac si virgin pe deasupra. Numai visa, in realitate astfel de relatii sunt imposibile.

| mentholinks a răspuns:

Nu te mai stresa.

| OMFGConrad a răspuns:

"Salutare! Scriu aceste rânduri pentru ca mi-e efectiv lene si nu am nici timp la dispoziție să fac mii si mii de cautari pe net despre treaba pe care v-o voi expune." Ți-ai răspuns singur. EȘTI LENEȘ!

| BububucatorulBubycus a răspuns:

Vorbeste cu un psiholoc si pe urma de duci si la un preot

| BryBard a răspuns:

Eu nu am prieteni de nadejdie,doar sa imi pierd timpul uneori,mai mult is pe interes ei,norocul meu ca nu am bani,dar ceea ce zici tu ca,cu un prieten poti sa vorbesti cu tine insuti, nu e adevarat, Sunt cazuri cand va cunoasteti de o viata si sa consolati unu pe celalalt, dar nu e in cazul tau, pentru ca in majoritatea cazurilor prietenii te barfesc cel mai mult.Dar totusi is curios ce ai facut 20 de ani, ai stat in casa numai pe pc? Oricum un psiholoc ar fi cea mai buna alegere. Daca te duci la psiholoc nu inseamna ca ai probleme(daca te macina constiinta)

| Trinitrio a răspuns:

Dă-mi voie să o fac un pic pe-a ghicitoarea... Îți plac jocurile video? Dacă joci și îți plac, EXPLOREAZĂ doar că lumea reală! Sfatul meu e valabil și în cazul în care nu joci jocuri video. Din câte scrii mai sus, reiese că-ți dorești să explorezi. Atunci fă-o! Continuă în aceeași variantă a ta și discută cu fetele care-ți atrag în vreun fel atenția. Nu căuta marea cu sarea și ce nu are destulă sare nici măcar nu băga în seamă! Adică și frumoasă și deșteaptă și devreme acasă, dacă înțelegi ce vreau să zic. La cum te arăți, mă refer la faptul că nu ai mai avut o relație amoroasă până în acest moment, fără să te păcălesc eu pe tine sau tu pe mine, nici nu poți spune că știi exact ce vrei și cel mai important CEEA CE EȘTI DISPUS SĂ OFERI! Păi vreau-vreau, da' iubirea, asta adevărată, nu se cumpără. Fii deschis! A și încă 2 lucruri : 1. Nu încerca să pari ceea ce nu ești! De ce să faci asta? Nu e mai bine să fii tu, așa cum îți place ție să fii?!; 2. Dă la o parte timiditatea, aia rea, că nici să ajungi la nesimțire nu e de dorit și fă tu primul pas! Vrei să nu te mai simți singur, nu?

| Alezandrah a răspuns:

Si eu ma simt singura uneori ~ am 16 ani, dar. Nu contează ~ nu stiu ce sa iti spun eu m-am indragostit de iubitul celei mai bune prietene si cred ca si lui ii place de mine caci face anumite gesturi cand sunt prin preajma.Tu ești baiat. Si as vrea sa aflu daca ma place. Mi-a tipat odata "Mai, te-ai speriat"incerca să-mi pună piedica.Se uita dupa mine luuung si chestii de astea, iar dacă ma place problema e mare, caci cel mai bun prieten al lui intr.un fel a fost impreuna cu mine, adica ne placeam ambii, dar nu era iubiti, doar hei, pa si Sper sa raspunzi

| BryBard a răspuns (pentru Alezandrah):

Vezi sa nu dai cu piciorul la o prietenie de o viata, pe unul care nu stie ce vrea de la viata.Respinge-l cel mai bine, si atentioneaz-o pe prietena cu privire la genturile pe care le face.

| tim9506 a răspuns:

Prietenii adevarati in Anglia?
Serios?laughing)