| QHZeBBQ a întrebat:

Am în clasa mea o fata de care îmi place foarte mult.Nu vreau sa fiu cu ea doar cu titlul de împreuna vreau ca și ea sa ma placa cu adevarat. Tin sa menționez ca sunt în clasa a-7.Am încercat sa par interesat de chestiile de care este ea interesata am încercat sa ma port frumos. Si ea când merge undeva ma cheamă și pe mine sa stau în preajma ei ma prezintă prietenelor ele îmi spune ca sunt drăguț ma ciupește de obraji.Acum ca anul viitor o sa ma mut ea ma tot roagă sa vin în tabăra de vara sa ne vedem ultima data.Ea a fost prima fata pe care am sărutato dar am jucat doar un joc care este ca adevăr și provocare,mi sa părut ca a trucat jocul numai sa ma sărute dar nu sunt sigur, în fine întrebare mea este credeți ca ea ma place cu adevarat?

Răspuns Câştigător
| Victor7boy a răspuns:

Salut! Fata asta este indragostita "lulea" de tine, te rog crede-ma! Spune-i ce simti pentru ea, pentru ca se vede ca si ea de abia asteapta acest lucru! Si daca te vei muta, va veti putea vedea dupa scoala, nu?
Sper ca te-am ajutat. Funda?

3 răspunsuri:
| CosminC86 a răspuns:

Dramatica poveste. Din context reiese clar e "in limba" dupa tine. Pacat totusi ca o sa pleci si o lasi balta.

| Lorena7712 a răspuns:

Exista posibilitatea sa te placa dar si posibilitatea de a-i fi numai un bun prieten. Eu zic ca merita sa incerci pentru ca niciodata nu se stie. Nu ai nimic de pierdut, numai de castigat. E foarte bine ca te porti frumos cu ea, asa isi face o impresie buna despre tine.
Eu cred ca te place oricat de putin ar fi. So, incearca-ti norocul, niciodata nu sti ce iti poate rezerva viitorulwinking

| Dlkee a răspuns:

Eu zic ca te place din moment ce te ia afara cu prietenele ei si te ciupeste de obrajibatting eyelashes asa ca...da-i bataie!