| Katsu a întrebat:

Salutare TPU ce ziceti voi, merge femeie leu si barbat rac? dau si funda!
O zi buna.

10 răspunsuri:
| Carmen a răspuns:

Nu te lua dupa zodii. oh go on

| Swallow a răspuns:

Salut! Din astrologie nu- foc cu apa?! Dar nu conteaza asta, conteaza ce simti -si daca crezi ca e persoana ta, iubeste`o si asa :*happy

| Dash a răspuns:

N-au legatura zodiile cu relatiile (de fapt n-au legatura cu NIMIC)

| RoxyAngel a răspuns:

Daca te ei dupa zodii nu merge, dar conteaza personalitatea fiecaruia.

| Katsu explică:

Nu ma iau dupa astrologie, da' voiam sa aud niste parerihee hee

| edy132 a răspuns:

Intr-o zi o sa ajungem sa nu ne dam jos din pat pana nu citim horoscopul si ne uitam la TV, sa nu patim ceva. Eu asa fac mai ales daca e marti si e de rau nici nu ma ridic din pat. Laso in pana mea ai ajuns sa te bazezi pe o relatie dupa un nenorocit de zodiac. Daca o sa fii casatorit/a si zice ca afurisitul de rac face sex de 10 ori pe zi si tu stii ca o faceti doar de 2 ori pe zi ce o sa faci? Mai ramane sa spargi o oglinda sau sa calci pe o crapatura, urmatorii 7 ani ramai la spitalu 9.

| adyy95 a răspuns:

Astrologia e mod de a face bani pentru cei care cred mai te nimeresc si ei cu o prezicere dar nu e nimic mai mult

| GabrielleTheRealQueen a răspuns:

Normal. Daca se iubesc (sau se plac) nu mai conteaza decat ca cei doi sa fie fericiti impreuna.

| nimicaici a răspuns:

Heeey >:D<
Uite parerea mea, poate unele compatibilitai ale zodiilor se potrivesc la unele persoane, la altele nu :)
Daca dragostea dinstre leu si rac e sincera, horoscopu nu are ce comenta :-j
Uite de exemplu mama e capricorn, tata e leu.In horocop zice ca nu le merge bine si cate alte chestii, in schimb ei se inteleg de minune!
Ei n`am ce zice, sunt cazuri in care capricorunu nu se intelege cu leul deloc :-j asa cum scrie in horoskop;;)
Da hai sa revenim la leu si rac
Daca tii neaparat sa vezi dupa horoscoape, m-am informat si am ajuns la concluzia ca :
Femeia leu si barbatul rac se potrivesc doar daca femeia leu ii ofera singuranta iar el in schimb ii face toate poftele :))
Uite un site mai fain unde poti citi tu:
http://www.eastrolog.ro/horoscop-dragoste/femeia-leu-barbatul-rac.php

| alylove15 a răspuns:

Eu sunt rac dar sunt fata...si am fost combinata de mai multe ori cu baietii lei si sa stii ca au fost destul de ok relatiile chiar daca in cazul meu existau cateva certuri eu eram fft orgolioasa el la fel si ne certam din motive prostesti dar chiar daca dupa horoscop se zice ca nu va merge o asemea relatie.la mine s-a intamplat exact inversul.