anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doresc sa va intreb daca este normal sa ma ingrijorez putin.Un baiat pe care nu-l cunosc si despre care nu am auzit nimic, cel putin de la prietena mea, ii comenteaza cam mult pe facebook gen ("pe zi ce trece esti din ce in ce mai frumoasa!:3:* te pup:*", in alta poza ii diminutiveaza numele in semn de alint si iar cu emoticos de kiss...like la fiecare postare de-a ei). Eu sunt si foarte indragostit de ea si o fire foarte geloasa dar stiu ca asta e in mare parte defectul meu si incerc sa-l ascund cat pot. Dar comentariile tipului ma cam enerveaza. Stresant nu sunt, ii ofer destula libertate zic eu, vorbim doar dimineata putin si seara, in limita timpului disponibil si ne vedem cam de 3 ori pe saptamana (invatatul pentru bac, scoala de soferi, sala, in cazul meu). Eu o sa vorbesc oricum cu ea in seara asta despre baiatul asta.dar vreau doar sa stiu daca este normal sa imi fac griji. Va multumesc!

4 răspunsuri:
| Irimia_Ioana_1999 a răspuns:

Poate nu trebuie sa te ingrijorezi. Dar sa stii ca uneori o fata apreciaza ca prietenul ei este gelos (normal, cu limite), deoarece asa vede ca iti pasa de ea. :*

| aram a răspuns:

Ar trebui sa iti faci griji daca ea spune ca nu il cunoaste ca nu spui chestii de-astea necunoscutilor. Ar putea fi un violator sau ceva.

| JamesBond007 a răspuns (pentru aram):

Ah, scuze, e vina mea ca nu am lamurit bine problemalaughing) Ea il cunoaste, cel putin asa reiese de pe facebook, am vazut ca i-a mai raspuns la un comm..doar ca eu habar n-am cine este si ea nu mi-a zis nimic despre el, cum ca ar fi un prieten bun sau mai stiu eu ce. Mie azi dimineata mi-a sarit in ochi comentariul lui pe care l-am citat mai sus si dupa am zis "hopa!" si am vazut ca mai are ceva activitate pe profilul ei.

| aram a răspuns (pentru JamesBond007):

Haha rolling on the floor. oricum, dragut din partea ta ca te ingrijoreaza lucrurile astea