Depinde de sexul celei de a-3-a persoana ![]()
Daca e barbat, sigur... ca NU
Daca e fata, normal... ca DA.
Dar imi e de ajuns si partenera
Sunt un bun crestin nu accept sa ma vada nevasta ce nebuni fac cu aia, vrei apoi sa ma bata
Nu as accepta.
Da, consider o propunere deplasata!
Imi pare rau, dar intr-o dragoste adevarata, nu incape niciodata o a treia persoana!
Daca mi-ar cere asta, in secunda 2 o trimit la origini si m-ar cuprinde o scarba teribila de ea, eu nu sunt genul ala de catel, sunt direct de felul meu si actionez din impuls mai mereu.
Sa se duca apoi sa o faca si cu 20 precum cainii,, atata timp cat nu mai am treaba cu ea.
Ciudat mod de a o pierde
))))).
Ce sa mai iubesti dupa ce ti-a cerut asa ceva? Cine are asemenea ganduri e putin deplasat, e odios ca, aflandu-te intr-o relatie, sa ai mai multi parteneri.
Numai "aflându-te într-o relație"?
)))
Altfel e ok.
Eh, in discutie era un cuplu. Totusi, in afara unui cuplu e problema lor, cum ai zis cineva pe aici, s-o faca in 20 ca animalele, asta nu inseamna ca mi se pare normal sau atractiv.
Ce pl, m ****? copil de 12 ani... care se uita la naruto...
Nu este un fetish sau ceva, e o tampenie. Daca ai o relatie strict bazata pe sex merge, altfel nu.
Sexul în 3 e pentru oamenii care s-au plictisit de sexul cu aceeași persoană sau vor ceva diferit cel puțin pentru o noapte/zi dar care nu au curajul să recunoască asta.
Prietenul tău într-o partidă de sex în 3 e acolo doar să nu se supere. Sau prietena ta.
Ăștia care chiar preferă să vadă cum tipa cu care sunt face sex cu altul cu el de față, sunt puțini și puțin plecați.
I-am propus fostei neveste dar m-a refuzat.
Că patul e cam mic și o să fie înghesuială, că dacă intră maică-sa și vede șase picioare, că cine stabilește care va fi ordinea că nu îi place să fie defavorizată, motive d-astea de rahat...
Acu' fără glumă, dar dacă îi trântești o propunere de genul ăsta însemnă că nu valorează pentru tine nici cât o prostituată/prostituat (există prostituat?
))) )
) eu cred ca sunt mai sucita inseamna. Eu am adus o a treia persoana in pat si a fost foarte misto experienta. Lui nu mai spun ca I-a placut maxim
)
Daca esti adult rational, nu ai de ce sa faci chestia asta. E absurd ca in timpul actului sa stai sa compare aberatii de genul. Plus de asta, odata ce te-ai hotarat sa faci asta, e cel putin stupid sa te certi dupa cu partenerul
))
Depinde in ce sens ma intrebi. Nu ma deranjeaza prezenta feminina in pat, dar nu manifest atasamente sentimentale sau atractii sexuale puternice fata de femei
Deplasata. Daca imi doream chestii de genul nu ma mai aflam intr-o relatie.
De unde ştii?
Eee ![]()
Imi imaginez
I-ai pus barieră imaginației.
Pai asta ar insemna ca nu ii sunt suficient. Deci as accepta
, dar apoi as pune capat relatiei. Stiu, nu e frumos.
Ar fi aiurea pentru că, daca s-ar consuma treaba asta, ar interveni egoismul, gelozia in timpul actului. Not good.
Nu ar rezolva nicio fantezie. Dimpotrivă, ar strica absolut tot propunerea in sine. Te-ar face să îți pui niște întrebări legate de celălalt.
Păi,te-ar putea lăsa pe tine să o alegi, să nu pară cu premeditare.
Pai si daca aleg un tip?
Parerea mea e ca ar trebui sa se faca compromisuri daca intr-adevar vã iubiti, din ambele parti. Dacã se simte vreunul deplasat, e doar gelozie.
Compromisul ar putea fi şi acceptarea acelei persoane?
Eu am o gândire alb-negru la chestia asta. Având in vedere ca el e liderul, doar ca barbat ar putea sa puna o asemenea propunere. Acum Depinde si Ce e in mintea ta ii faci o surprizã, sau ii aduci un incã un armãsar?
Un armăsar l-ar ofensa, presupun.
Foarte deplasata. Nu mi-as imparti partenerul cu nimeni, nici macar pentru putin timp.