Depinde de sexul celei de a-3-a persoana ![]()
Daca e barbat, sigur... ca NU
Daca e fata, normal... ca DA.
Dar imi e de ajuns si partenera
Păi,te-ar putea lăsa pe tine să o alegi, să nu pară cu premeditare.
Pai asta ar insemna ca nu ii sunt suficient. Deci as accepta
, dar apoi as pune capat relatiei. Stiu, nu e frumos.
Foarte deplasata. Nu mi-as imparti partenerul cu nimeni, nici macar pentru putin timp.
Ar fi aiurea pentru că, daca s-ar consuma treaba asta, ar interveni egoismul, gelozia in timpul actului. Not good.
Nu ar rezolva nicio fantezie. Dimpotrivă, ar strica absolut tot propunerea in sine. Te-ar face să îți pui niște întrebări legate de celălalt.
Sexul în 3 e pentru oamenii care s-au plictisit de sexul cu aceeași persoană sau vor ceva diferit cel puțin pentru o noapte/zi dar care nu au curajul să recunoască asta.
Prietenul tău într-o partidă de sex în 3 e acolo doar să nu se supere. Sau prietena ta.
Ăștia care chiar preferă să vadă cum tipa cu care sunt face sex cu altul cu el de față, sunt puțini și puțin plecați.
Nu as accepta.
Da, consider o propunere deplasata!
Imi pare rau, dar intr-o dragoste adevarata, nu incape niciodata o a treia persoana!
) eu cred ca sunt mai sucita inseamna. Eu am adus o a treia persoana in pat si a fost foarte misto experienta. Lui nu mai spun ca I-a placut maxim
)
Daca esti adult rational, nu ai de ce sa faci chestia asta. E absurd ca in timpul actului sa stai sa compare aberatii de genul. Plus de asta, odata ce te-ai hotarat sa faci asta, e cel putin stupid sa te certi dupa cu partenerul
))
Depinde in ce sens ma intrebi. Nu ma deranjeaza prezenta feminina in pat, dar nu manifest atasamente sentimentale sau atractii sexuale puternice fata de femei
Ce pl, m ****? copil de 12 ani... care se uita la naruto...