| LordCristobal a întrebat:

Salutari la toata lumea!
Baieti,sa zicem ca veniti acasa de la munca si iubita voastra va asteapta cu zambetul pe buze acasa si va anunta ca o sa aveti un copil.Voi ii spuneti ca e imposibil ca ati folosit prezervativ tot timpul.Dar ea o sa va spuna ca a intepat prezervativele ca sa ramana insarcinata.
Baieti, ce ati face mai departe?
Va veti desparti de iubita sau veti ramane in continuare cu ea?

Răspuns Câştigător
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu continui cu ea, ci doar ii ofer sprijin de la distanta și mă asigur ca are tot ce ii trebuie

16 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

O iau de nevastă și îi mai trântesc 3 copii. ( Asta am și făcut):

| Drimmero a răspuns:

Sper sa nu dau de o d-asta, e horror doar cand ma gandesc.
Mi-as face cruce si i-as zice ca e nebuna de legat si as insista sa-mi zica ca e gluma.

| UnchiulRamiz a răspuns:

As bate-o cu cureaua și m-aș despărți de ea logic. Copilul nu l-aș recunoaște.

| sammie a răspuns:

Iti dai seama ca as ramane cu ea. Gandeste-te cum se simte fata aceea sa isi doreasca mult sa faceti un copil si dupa aceea tu sa o lasi singura cu el ca n-ai vrut copil sau alte prostii.

| LordCristobal explică (pentru sammie):

Pai da intr-o relatiile deciziile trebuie sa fie de comun acord.
Eu m-as fi despartit de iubita in aceasta situatie pentru ca astfel de lucruri nu se fac.

| Sistemulxxl a răspuns:

Ai luat-o? Taticule!

| Sistemulxxl a răspuns:

Ai muscat-o? Ai impins si tu dar vezi ca aia si-a tras-o cu altul si-ti arunca copilul in brate. Cere test adn si casatoreste-te.

| MrNuggets a răspuns:

Plec după lapte

| Lauraa150 a răspuns:

Fără nici o glumă, aș bate-o. ce femeie sănătoasă mintal ar face un lucru ca ăsta? O asemenea decizie nu se ia așa, peste noapte. trebuie discutată mult, și sa fiți amandoi de acord și pregătiți. întrebarea ta se adreseaza baietilor, am vazut. Dar nu m-am putut abține. Doamnee...

| sammie a răspuns (pentru Lauraa150):

Numai un copil de 10 ani ar putea să scrie raspunsul asta. Tu-ti dai seama ce inseamna sa lasi femeia aia singura cu copilul? Cum crezi ca se descurca ea singura. Ar trebui sa fii intelegator. Nu sa te spargi in figuri ca n-ai vrut copil. S-a intamplat, asta e.

| Lauraa150 a răspuns (pentru sammie):

Cine a zis ceva de lasat femeia singura?

| LordCristobal explică (pentru Lauraa150):

Eu nu as fi batut-o, m-as fi despartit de ea si as fi ajutat la cresterea copilului.

| Lauraa150 a răspuns (pentru LordCristobal):

Atunci de ce ne mai intrebi? Daca stii deja exact ce ai face?

| LordCristobal explică (pentru Lauraa150):

Eram curios de reactia fiecaruia.

| sammie a răspuns (pentru Lauraa150):

Și daca o bati cu ce rezolvi situatia?