"-a refuzat de fiecare dată din cauza emoțiilor și a faptului că nu-i pregătită"
Nu a refuzat sa te vada din cauza emotiilor si a faptului ca nu e pregatita, a refuzat sa te vada pentru ca nu isi dorea sa te vada. Ti-a zis ca e din cauza emotiilor si a faptului ca nu e pregatita ca sa ramai in peisaj si sa-i oferi atentie.
"acum când voiam să o sun îmi spunea că nu poate vorbi că ba e zgomot, ba nu e acasă, ba e descărcat telefonul..."
Probabil si-a facut o relatie reala cu un tip care ii place intr-adevar si nu mai are timp de tine. Tot ai o utilitate, din moment ce iti mai raspunde.
"vrea o pauză de la relație, să rămână singură și că nu se simte pregătită să continuie"
Treaba asta cu "nu se simte pregatita" nu-ti suna un pic ciudat? Te-ai vedea zicand asa unei persoane care vrea sa fie cu tine? Nu te simti pregatit sa faci ceva ce-ti doresti? E doar un bullshit ca sa nu-i zici ca nu vrei, si sa-l pastrezi in peisaj.
E un cliseu cunoscut, si a mers pentru ca n-ai experienta. Tot de-aia ai stat atata timp intr-o "relatie" la distanta. Daca aveai optiuni reale n-ai fi pus atatea sentimente.
"o fi cunoscut pe cineva de la ea din zonă și pauza asta să fie doar un pretext pentru despărțire?"
Daca e o pauza si nu o despartire cu atat mai rau, tipa asta nu te vrea si doar te tine in peisaj ca-i place sa te aiba ca admirator. Situatia asta in care te gasesti e destul de des intalnita.
Da, din moment ce nu mai sta sa comunice cu tine are optiuni mai bune pentru timpul ala, cel mai probabil un tip care ii place mai mult.
"mi-a spus că prima relație vrea să fie și ultima pentru ea. Se poate schimba o persoană așa ușor în 2 zile?"
Nu, dar o persoana, mai ales la distanta, poate minti cap-coada si poti sa pici in plasa, mai ales daca esti la inceput de drum.
"toate fetele virgine la prima relație sunt așa schimbătoare și nehotărâre?"
Nu, cand gasesc ceva ce le place fac ce trebuie ca sa se intample. Sunt nehotarate daca nu prea le place optiunea, si amana incercand sa gaseasca ceva mai bun. Daca chiar nu gasesc, se pot lasa, dar o sa fie multa munca in relatie sa-o tii multumita (munca fara mare rezultat).
"Mă gândesc să o las o săptămână, poate chiar 2 să termine și cu bac-ul și dacă tot nu-și bagă mințile în cap atunci renunț la ea și șterg toată conversația"
Suna bine, dar criteriul pentru "bagatul mintilor in cap" trebuie sa fie disponibilitatea ei de a va vedea. Orice altceva zice ia-o ca pe bullshit. Daca nu vrea sa va vedeti, din orice motiv, o sa fii mai castigat fara ea, chiar daca n-o sa simti asa, esti mai aproape de a cunoaste pe cineva care chiar te vrea.
Si cand auzi "nu ma simt pregatita" pe viitor sa-ti amintesti de tipa asta. E scuza standard pentru "nu te vreau ca partener, dar esti bun ca admirator".
Nu știu dacă ești un el sau o ea dar răspunsul tău a fost ca un duș rece. Nu sunt la început de drum în privința relațiilor. Am avut la mine în oraș câteva și una de 1 an ca și durată tot la distanță dar tipa aia era altfel. M-a făcut să o aștept 4 luni dar pe urmă ne am întâlnit regulat. Asta s-a comportat altfel și am ajuns de la "cel mai frumos și drăgălaș băiat" la un simplu admirator? noroc că nu am bătut drumul până acolo în zadar sau să fac alte compromisuri.
"Mă gândesc să o las o săptămână, poate chiar 2 să termine și cu bac-ul și dacă tot nu-și bagă mințile în cap atunci renunț la ea..."
Iarta-ma dar asta este comporatment de copil mic, imatur, nu de adult, de 25 de ani cati ai tu!
Despre ce minti vorbesti, ce sa-si bage in cap?
Asta a fost o realtie virtuala, doar online, de flirt si pierdut vremea online cand afara era frig si nu aveati ce face.
Acum fata s-a maturizat si a realizat ca nu esti ceea ce ea vrea si cel mai probabil a gasit pe altul si ti-a dat papucii.
Daca pana la 25 ani nu ai aflat, iti spune eu:
NU exista "pauze" in dragoste, fiindca dragostea sincera te duce pana la moarte, iar cand iubesti cu adeavarat, nu poti trai nici macar 1 ceas fara persoana iubita, deci imposibil sa ceri "pauze'.
Eu iti pot da un sfat ca pentru varsta ta: cauta-ti o femeie de 20-25 de ani, matura si cu sentimente pentru tine, care sa locuiasca prin imprejurimi si sa va puteti intalni, ca online-ul asta nu-i decat pentru flirt si pierdere de vreme.
Nu e nehotărâtă, e doar imatura și nu își asuma ca nu vrea o relație cu tine.
Ea e hotărâtă sa nu fie cu tine. Speră că o lași tu probabil ca sa nu facă ea primul pas in ruperea relației.
Ea a pierdut timpul cu tine și tu la 25 de ani așa copil ești să pierzi 3 luni jumate cu niște basme spuse de una când se plictisește?
Poate mai exista cineva si avea de ales dintre 2. a zis la inceput ca merge cu tine, dar pentru acele 3 certuri a ales a doua varianta