Daca o vei invita s-ar putea sa vina la ziua ta si incearca sa-i explici dar daca nu va veni incearca sa o cauti la scoala si explica-i situatia daca e nevoie adu`o si pe vara ta sa-i explice si ea si daca te iubeste o sa inteleaga.
Prietenul meu a facut multe altele mai grave si l`am iertat de fiecare data si l`am si inteles. si avem 7 luni.Si ea nu o sa poata sa te ierte dintr`o prostie si minciunele altora care vor sa va desparta?
Uite o poti lua pe verisoara ta si ii poti da intalnire, clarifikti lucrurile, verisoara ta pleak si ramaneti aman2.
trebuie sa rezulte ceva bun,nu crezi?![]()
eventual, daca crezi ca nu vr sa va intalniti, ajutate de prietena ei cea mai buna.
pup
bft
Eu cred ca da. Daca o sa-i explici ce s-a intamplat si daca te iubeste cu adevarat crede-ma ca o sa te inteleaga si o sa-ti mai acorde o sansa fiindca merti.
Ai putea incerca. Daca nu incerci nu o sa aflii raspunsul care poate fi da sau nu.Dar avand in vedere ca vine ziua ta, ai putea sa-i spui ca de ziua ta iti doresti sa fie langa tine.Doar de ziua ta.Si daca vine vei avea sansa sa-i explici din nou cine era fata respectiva. Daca nu va veni dupa parerea mea inseamna ca altul a fost motiviul pentru care s-a despartit.Deobicei cand cineva se desparte de altcineva prefera sa dea vina pe partener pentru ca asa e mai usor.Dar eu sper ca -ti va accepta invitatia si ca totul va fi bine.Si la multi ani pentru ziua ta
Paaai impacate cu ea. Oferindui o floare ceva.si spune-i ca nu aveai cum so inseli fiind ca esti cu ea de 5 luni.Si nu ai da o relatie de 5 luni pe fata de la magazin
funda?