anonim_4396
| Anonim întreabă:

Se pune problema in dragoste intre doi parteneri de cum va evolua relatia dar se introduce si partea materiala care va "intretine"relatia. Oameni buni, treziti-va. Am admirat mereu omul care este in stare sa spuna la inceputul oricarei relatii;"-N-am avut nimic nimic niciodata"Voi ce credeti?

12 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Banii impresioneaza! Te fac mai frumos, mai destept!

Eu nu ma uit la banii pe care ii are potentialul iubit, nu ma intereseaza asta chiar deloc, dar stiu ca si eu sunt slaba si m-as simti poate flatata daca unul cu bani multi si care ar putea avea orice fata s-ar uita la mine!
Ce denota asta? Faptul ca toti cautam o viata usoara, opulenta si altele!

lolita
| lolita a răspuns:

Cand m-am cunoscut cu sotul meu, amandoi aveam o situatie destul de buna. ne permiteam capricii la are unii doar viseaza, totul era roz mai ales ca banii nu lipseau. la ceva timp treburile nu au mers asa de bine ca la inceput si culmea este ca ne-am apropiat si mai tare unul de celalalt. dupa ce a trecu situatia de "criza " am vazut ca intardevar ne iubim si putem trece peste toate impreuna si am decis sa formam o familie. daca nu am fi trecut pesta asta impreuna probabil nu ne-am fi dat seama ca intr-adevar ne iubeam. in majoritatea cazurilor banii intretin orice relatie, dar daca esti in stare sa traiesti cu cineva in saracie atunci iubesti cu adevarat.

| baru a răspuns:

Cred ca tu habarnai Domnule

| Ea12345 a răspuns:

Cu toate astea, dragostea trece si prin stomac.Nu zice nimeni sa ai limuzina si vila, dar macar un acoperis si o viata decenta...sunt lucruri necesare!
Paste fericit!kiss

| dydy22 a răspuns:

Toti sunt buni in a d asfaturi dar la practica nici unul nu este bun, sincer va spun o fata nu se uita la baiat, se uita la cum se imbraca si la sitiuatia lui financiara, 90% din fete asa sunt sunt precum baieti, si baieti in ziua de azzi numai caut adragostea unei fete ei vor sex sex si iar sex trebuie sa recunoastem si sa fim reali, fetele sunt precum barbati o fata nu sta cu un baiat daca nu are o situatie finaciara buna asa si baieti nu sta cu o fata daca nu face sex.

| mocatofa a răspuns:

Asta depinde, de EX intalnesti o fata foarte bogat care se indragosteste de tine 'situatia materiala ii permite sa intretina relatia chiar daca u esti sarac si nu ai nimic. depinde si de persoana, dar in cele mai multe cazuri daca nu ai bani NU prea poti avea o relatie. sti cum stau de fapt lucrurile, ai bani ai detoate, iti poti cumpara totul.

Răspuns utilizator avertizat
| Winniee a răspuns:

De ce sa nu recunoastem ca tinerii din ziua de azi prefera o relatie de tip material decit una de dragoste si intelegere reciproca, nu este importanta situatia materiala, banii de multe ori nu aduc fericirea, iar dragostea aceasta de multe ori este oarba si trece prin portofel, mai bine sarac si indragostit decit bogat si lipsit de sentimente.
Deacord

anonim_4396
| Anonim explică:

Razvan iti pot spune eu care cind e vorba de bani intretin relatii sexuale cu padurea.

anonim_4396
| Anonim explică:

A avea dorinta unei situatii materiale in dragoste nu inseamna decit ca nu pot fi "liber"din punctul asta de vedere, fara prea multe explicatii

anonim_4396
| Anonim explică:

A avea habar sau nu concep asta ca fiind sinonim cu a trai sincer sau nu.

anonim_4396
| Anonim explică:

Da, intr-adevar conteaza f mult pentru un pusti sau o pers imatura banii. Daca esti o persoana ce a trecut prin multe banii cad mereu pe un loc secundat, tert.Inveti sa apreciezi lucrurile simple si sa vezi ca sanatatea e cea mai imp si apoi dragostea reala.Eu am fost papat de bani, dar am permis asta intr-un fel, dar nu as face niciodata lucrul acesta deoarece am trecut prin prea multe si stiu ca cel mai imp lucru e sanatatea, dragostea e si ea trecatoare si nici cea mai mare bogatie nu iti va da fericirea de a fi iubit sincer sau de a fi sanatos.