| Adytza09z a întrebat:

Seara buna va intreb si eu?
Daca pana sa fac sex am pus prezervativu invers si dupa l-am pus calumea si inainte de trebuie asta n-am avut contacte sexuale sau alcv se poate ramane?
Lam si sters d 2 ori inainte p cap? poqte suna tampit dar va intreb.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Sunteti de-a dreptul PARANOICI in privinta fricii/temerii ca nu cumva sa ajunga un strop de sperma in vagin. Daca sexul este intretinut in orice alta zi din afara perioadei fertile, chiar daca sperma ajunge in vagin, NU se poate forma o sarcina. Acest aspect ar trebui sa va intereseze in primul rand de a sti precis in ce moment al ciclului menstrual este intretinut sexul. Doar in cazul in care in acest moment prietena ta este in perioada celor 2-3 zile din preajma ovulatiei ai putea sa te ingrijorezi de o eventualitate insa infima de a fi existat vreun spermatozoid pe exteriorul perezervativului. Sanatate!

| Adytza09z explică (pentru corbulalbrosu):

Da soncer e cv mai delicat pentru mine de cate ori o fac o fac protejat da tot stau un pic k teama.
Si are cm neregulat.
Ia venit p 11 a tinut-o 4 zile si in general 30 d zile are.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Adytza09z):

Pai daca ciclul ei are in general mereu o lungime de circa 3o de zile inseamna ca ciclul este REGULAT. Se pare ca nu cunosti termenii si confunzi CICLUL MENSTRUAL cu MENSTRUATIA.

| Adytza09z explică (pentru corbulalbrosu):

Nu este mereu 30 variaza se schimba vreau sa zic.

6 răspunsuri:
| Crissuk2000 a răspuns:

E ok. daca nu ai jaculat e foarte ok si pe langa asta l.ai si șters...deci stai Chill ca nu va rămâne însărcinată

| Adytza09z explică (pentru Crissuk2000):

Nu am ejaculat cu o zi inainte de contact plus ca ma m spalat nu stateam asa si in timpul.asta am urinat.
Ma intrebam cand am pus prezervativu invers sa no fi ramas pe el lichid dar l-am sters ma gandeam ca s-ar putea fi in perioada fertila si ma temeam un pic.
Apropo ii curge si cv alb dar ia mai curs asa ceva.

| Crissuk2000 a răspuns (pentru Adytza09z):

E ok, nu rămâne însărcinată 100%...si daca ii curge cv alb...stai liniștit ca va fi bine