| onelove a întrebat:

Sex in mare, ce parere aveti e ok? Aici vorbim despre o mare curata nu cea din Romania. Urmeaza sa plec cu prietena in Grecia si vreau niste sfaturi.

Răspuns Câştigător
| asya a răspuns:

@danielbv...esti stupid pentru simplu fapt ca tu dupa cum ai commentat traiesti in monotonie! Viata sexuala influentzeaza foarte mult o relatie! Daca nu faci ceva nou se poate strica ff usor! Spui ca analfabetele or sa zica, ca e la moda...de cand placerea e la moda(oare cine e analfabet?)? Si inca cv pipi nu ai facut niciodata in mare? deci onelove trebuie sa se gandeasca la oameni u nu...Nu ma consider nesimtita daca fac sex cu iubitul meu in mare(precizez ca noaptea sau dimineata la rasarit nu e plina plaja)din moment ce ne asiguram k nu vede cineva ...Mai lasa din conceptiile astea invechite!

18 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

E frumoasa marea in Grecia....asa k spor l treaba!love strucklove strucklove struck

| SweetCandy a răspuns:

E frumoasa marea in Grecia....asa k spor l treaba!love strucklove strucklove struck

daniela
| daniela a răspuns:

Exotic si plin de adrenalina mai ales daca ai si observatori de jur imprejur... totusi mai bine intr-un loc intim e mai romantic

daniela
| daniela a răspuns:

Exotic si plin de adrenalina mai ales daca ai si observatori de jur imprejur... totusi mai bine intr-un loc intim e mai romantic

| Encore a răspuns:

Hmmm nu stiu orice mare din lume are microbi
Nu stiu foarte bine dar s-a nu luati ceva... aveti grija... daca vrei sa o faceti in apa faceti undeva cu apa curata
Distractie placuta kiss

| Encore a răspuns:

Hmmm nu stiu orice mare din lume are microbi
Nu stiu foarte bine dar s-a nu luati ceva ... aveti grija ... daca vrei sa o faceti in apa faceti undeva cu apa curata
Distractie placuta kiss

| hândel a răspuns:

Sexul in mare e la fel ca cel de pe uscat. Sau vrei sfaturi si cum sa faci sex pe uscat? tongue Marea e limpede in Grecia intr-adevar, dar sigur sa faci sex in mare nu este. Eu n-am riscat, nu pentru. mine, ci pentru. sanatatea partenerei mele. Vacanta frumoasa, sigur va veti simti grozav.winking

| hândel a răspuns:

Sexul in mare e la fel ca cel de pe uscat. Sau vrei sfaturi si cum sa faci sex pe uscat? tongue Marea e limpede in Grecia intr-adevar, dar sigur sa faci sex in mare nu este. Eu n-am riscat, nu ptr. mine, ci ptr. sanatatea partenerei mele. Vacanta frumoasa, sigur va veti simti grozav. winking

| MisterKat a răspuns:

Fa ce vrei tu. poti sa faci absolut ce vrei tu! Oare tie nu iti pasa si de ceilalti oameni? Vrei sa o faci, mergi la hotel si gata. Este dovada de nesimtire fara margini. Acum ce ar fi daca toata lumea ar face sex in mare, pe strazi, in parc, in autobuz etc? E cool, nu? E la moda o sa zica unele anal-fabete.
Vrei sa o faci... stii singura optiune de bun-simt. hotelul! Nu ai bani, sa fii sanatos!
Adevarul supara... stiu.
PS.Pt cei care voteaza cu stupid. astept argumente clare si logice!
O zi buna!
Daniel.

| Lorenyk a răspuns:

Romantic, eventual noaptea, sa fiti numai voi doi. e mai romantic decat ziua, cu observatorii in jur, cum a zis cineva.

| alexdop21 a răspuns:

Pai da dar e sarrrata, brrrrr, oricum nu am incercat dar am incercat in piscina, big grin si e marfa dar nu daca dureaza mult, pentru ca atunci nu prea mai e lubrifiere si e naspa sa te opresti si sa dai cu lubrifiant si tot asa, direct maxim 8 -10 minute/partida

| asya a răspuns:

Nu stiu unde ati vazut voi mare limpede in Grecia! Doar in jurul insulei Skiatos este marea absolut superba... dar in rest mi s-a parut foarte urata marea si chiar nu era limpede! totusi e marea Egee...cam la fel k Marea Neagra! Oricum poti sa faci linistit sex...caci e chiar placut:*have fun!

| onelove explică:

Astia care comentati ca e lipsa de bun simt nu am zis ca mi-o trag in bus, ci in mare, nu vede nimeni seara. unde e lipsa de bun simt, daca omul vrea sa se simta bine cu ce deranjeaza?

HepHap
| HepHap a răspuns:

Aveti grija sa nu bagati un menage a trois cu o meduza...

HepHap
| HepHap a răspuns:

Post dublu

| mioara a răspuns:

Asta este lipsa de bun simt dar la noi totul este pe dos, du-te acasa sau inchiriaza o camera.

| bruno9432 a răspuns:

In Grecia este superba apa. dar mare grija la amenzi. happy Oamenii astia iau in serios "actele indecente" in public. Distractie placuta!

| noname_3387 a răspuns:

Bastraight face
wtf?!
si lumea o sa my stea in apa aia?