@danielbv...esti stupid pentru simplu fapt ca tu dupa cum ai commentat traiesti in monotonie! Viata sexuala influentzeaza foarte mult o relatie! Daca nu faci ceva nou se poate strica ff usor! Spui ca analfabetele or sa zica, ca e la moda...de cand placerea e la moda(oare cine e analfabet?)? Si inca cv pipi nu ai facut niciodata in mare? deci onelove trebuie sa se gandeasca la oameni u nu...Nu ma consider nesimtita daca fac sex cu iubitul meu in mare(precizez ca noaptea sau dimineata la rasarit nu e plina plaja)din moment ce ne asiguram k nu vede cineva ...Mai lasa din conceptiile astea invechite!
Exotic si plin de adrenalina mai ales daca ai si observatori de jur imprejur... totusi mai bine intr-un loc intim e mai romantic
Exotic si plin de adrenalina mai ales daca ai si observatori de jur imprejur... totusi mai bine intr-un loc intim e mai romantic
Hmmm nu stiu orice mare din lume are microbi
Nu stiu foarte bine dar s-a nu luati ceva... aveti grija... daca vrei sa o faceti in apa faceti undeva cu apa curata
Distractie placuta
Hmmm nu stiu orice mare din lume are microbi
Nu stiu foarte bine dar s-a nu luati ceva ... aveti grija ... daca vrei sa o faceti in apa faceti undeva cu apa curata
Distractie placuta
Sexul in mare e la fel ca cel de pe uscat. Sau vrei sfaturi si cum sa faci sex pe uscat? Marea e limpede in Grecia intr-adevar, dar sigur sa faci sex in mare nu este. Eu n-am riscat, nu pentru. mine, ci pentru. sanatatea partenerei mele. Vacanta frumoasa, sigur va veti simti grozav.
Sexul in mare e la fel ca cel de pe uscat. Sau vrei sfaturi si cum sa faci sex pe uscat? Marea e limpede in Grecia intr-adevar, dar sigur sa faci sex in mare nu este. Eu n-am riscat, nu ptr. mine, ci ptr. sanatatea partenerei mele. Vacanta frumoasa, sigur va veti simti grozav.
Fa ce vrei tu. poti sa faci absolut ce vrei tu! Oare tie nu iti pasa si de ceilalti oameni? Vrei sa o faci, mergi la hotel si gata. Este dovada de nesimtire fara margini. Acum ce ar fi daca toata lumea ar face sex in mare, pe strazi, in parc, in autobuz etc? E cool, nu? E la moda o sa zica unele anal-fabete.
Vrei sa o faci... stii singura optiune de bun-simt. hotelul! Nu ai bani, sa fii sanatos!
Adevarul supara... stiu.
PS.Pt cei care voteaza cu stupid. astept argumente clare si logice!
O zi buna!
Daniel.
Romantic, eventual noaptea, sa fiti numai voi doi. e mai romantic decat ziua, cu observatorii in jur, cum a zis cineva.
Pai da dar e sarrrata, brrrrr, oricum nu am incercat dar am incercat in piscina, si e marfa dar nu daca dureaza mult, pentru ca atunci nu prea mai e lubrifiere si e naspa sa te opresti si sa dai cu lubrifiant si tot asa, direct maxim 8 -10 minute/partida
Nu stiu unde ati vazut voi mare limpede in Grecia! Doar in jurul insulei Skiatos este marea absolut superba... dar in rest mi s-a parut foarte urata marea si chiar nu era limpede! totusi e marea Egee...cam la fel k Marea Neagra! Oricum poti sa faci linistit sex...caci e chiar placut:*have fun!
Astia care comentati ca e lipsa de bun simt nu am zis ca mi-o trag in bus, ci in mare, nu vede nimeni seara. unde e lipsa de bun simt, daca omul vrea sa se simta bine cu ce deranjeaza?
Asta este lipsa de bun simt dar la noi totul este pe dos, du-te acasa sau inchiriaza o camera.
In Grecia este superba apa. dar mare grija la amenzi. Oamenii astia iau in serios "actele indecente" in public. Distractie placuta!