Incerci sa te faci nevazut, sa nu ii deranjezi! Doar nu te duci la ei si ii intrebi: "Ce faceti?". E ceva normal...
Cred ca as ramane traumatizata, dar as incerca sa uit.![]()
Pe moment, m-as face nevazuta si n-as deschide niciodata subiectul!
Pai ce as putea sa am cu oamenii... daca asta le-ar face placere de ce sa ma bag eu. as pleca frumusel din camera inainte sa ma vada ca dupa mintea mea n e prea placut sa te prinda cineva cand faci sex(orice fel de sex)
Si ce e rau in asta? Daca ei nu faceau sex tu crezi ca mai scriai acum intrebarea asta?![]()
Daca face asta inseamna ca sunt niste oameni deschisi, adica ar trebui sa fii mandra ca ai astfel de parinti...
Era ceva daca o prindeai ca ii facea alt cuiva, dar lu taicatu... doamneee ce mentalitate...
Trebuie sa te faci ca nu ai vazut, sa nu te gandesti etc. Altfel spus, vezi-ti de treaba in continuare ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat...
Pai, cu asemenea intrebare. nu ne testezi gandirea. Dupa cum scrii, cred ca ai 11-12 ani.In concluzie, ce cauti in camera lor, fara sa bati la usa? Sau spionezi, ca alta treaba nu ai de facut?
Pai...as lua camera sau telefonul si as filma...si p urma daca mai comenteaza careva ceva: "vedeti asta? ajunge pe net, pe la ala ala si alalalt". si o sa am o viata buna de acum incolo
Si ce e rau in asta?
si tu o vei face cand te vei marita cu siguranta... poate chiar mai devreme! ![]()
in fn.nui nimic interesant! ![]()
LOL
proasta intrebare!
Care ar fi problema? sunt oameni maturi, sunt casatoriti... e perfect normal sa-si mai "serveasca" si cate un sex oral. n-am nici o problema cu sexul oral atata timp cat este practicat intr-o relatie serioasa, stabila si sanatoasa. problemele apar atunci cand sexul oral se face oricui si oricand.
Daca parintii sunt atat de neghiobi incat sa lase usa deschisa, si s-o faca cat sunt eu acasa, atunci fara nici o gluma i-as pune bromura in cafeaua lui taicamiu...
Mai sunt cazuri de parinti care se comporta ca niste iepuri in calduri. (eu n-am patit nici o data sa-i surprind pe ai mei intr-un moment intim)
As pleca fara sa zic nimic. dar nu mi-as putea lua gandul de la asta!
Ar fi penibil!
Xoxo
Ma intorc in graba si plec.ma prefac ca nu am vazut nimic. e un lucru normal. ce nu? adolescentii fac asta. dar ei ca ai mai multa experienta nu pot sa o faca?
As avea grija sa nu ma vada.
Dar as lua exemplu si as face eu cu prietena mea la prima ocazie
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: