| IoanaArdelean35 a întrebat:

Soțul meu m-a rugat să nu mă mai epilez în zona intimă ca vrea să vadă cum e să o facă cu o femeie neepilata. Ar trebui să îi îndeplinesc acest fetiș?

14 răspunsuri:
| Mirelmary a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa ii indeplinesti aceasta fantezie, nu ai nimic de pierdut..macar o data vedeti cum ar fi

suntserios
| suntserios a răspuns:

Asa si? de ce ar trebui noi sa raspundem la acesta intrebare?

| blueskyclad a răspuns:

Poti sa incerci. Daca te deranjeaza e bine sa-i explici.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Doar daca te simți tu in regula

| Bobbi1234 a răspuns:

Daca asta e dorinta lui sigur poti sa ii faci pe plac.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si chiar trebuie sa stie toata lumea ce discuti tu cu el in pat? Nu te gîndesti ca poate citeste si el intrebarea ta si iese scandal? Astea sunt lucruri intime care nu se vorbesc cu nimeni decat voi doi stiti, poate si el vrea sa o s(ugi), si ce faci le spui tuturor ce ti a cerut? Daca tie nu iti convine dorinta lui îi spui simplu ca nu iti place si gata, dar nu sa spui tuturor pe acest site ce vrea el, daca era vorba de un fel de mincare preferat sau de un film sau o carte bună era ok sa ceri pareri dar intrebarea ta nu este potrivita deloc.

| Miruna333 a răspuns:

Asta tine numai de tine. Nu exista,, trebuie''. Tu decizi daca vrei si daca poti, dar in primul rand daca VREI.
Daca nu te deranjeaza pe tine, poti face asta

| StoicAnalysis a răspuns:

De ce ne intrebi pe noi? E strict alegerea.

| Cătălin2025 a răspuns:

Divorț!

| ania a răspuns:

Da.

| Ilemari a răspuns:

Consider că da, și foarte bine că ți-a spus lucrul asta, decât să încerce cu alta persoana mai bine cu tine. Nu mori că te lași odată așa de dragul lui

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

De ce am impresia ca esti troll cu intrebarile pe care le pui?

| Xaomixaomi19 a răspuns:

Este firesc și normal sa faci sex cu păr pubian este mult mai sexy și mult mai natural și superb așa și să te bucuri de viață sexuală de calitate eu nu vad nimic rău să faci sex cu păr pubian că un soț și soție sa facă sex cu păr pubian așa că fii iubită și binecuvântată și Dumnezeu sa te binecuvinteze bucură-te de viață sexuală

| Xaomixaomi19 a răspuns:

Iar cînd vrem sa mergem la plaja? da te poți epila dacă nu vrei sa îți vadă parul pubian că din păcate în România sunt prejudecăți și devii țintă criticilor eu că soț la soție prefer par pubian sa fac sex este mai superb și frumos și nu mă deranjează

Întrebări similare