| filipescuvalentinaadriana2004 a întrebat:

Soțul meu m-a înșelat cu o pers foarte apropiată. Avem și o fată și avem si nunta acum, cum pot să trec mai ușor peste asta? Să mă duc la un psiholog? Îl iubesc foarte, foarte mult. Eu am aflat printr-o aplicație de ei, mă tot întreb de ce scotea sunetele la ea când făceau...și la mine scoate da numa cateodata? La aia i-a plăcut mai mult și la mine nu? Sau? Mă omoară gândul ăsta...

Răspuns Câştigător
| WilliamQoilung2024 a răspuns:

Bună! Eu zic să ai curajul să rupi pisica. Adică, să nu mai fii cu el. Nu este un capăt de țară.
Dacă vei rămâne cu el, gândul că te-a înșelat, te va ucide încet, dar sigur. Și probabil, el, vazandu-se iertat, te va mai înșela.
Poate că acum, ești prea supărată și nu vezi luminița de la capătul tunelului... Dar îți spun. Dumnezeu ne vrea curajoși și demni.
Și planul lui Dumnezeu, nu ai de unde să îl știi.
Așa că, dacă te despărți, cu răbdare, aștepți în calea vieții tale un alt bărbat. Și de ce nu, poate are și el un copil. Și vă creșteți copii în dragoste și armonie.
Doamne ajuta! Să ei decizia cea mai înțeleaptă.
Nu îți sacrifica inima și viața pentru binele copilului. Copilul, cum de cum, va crește... Pe când tu, ai să rămâi lângă un om pe care nu îl mai poți iubi.

18 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

In ce fel vrei sa treci peste asta? Vrei sa ramai cu el? Crezi ca daca te duci tu la psiholog, el nu te va mai insela? Tu chiar vrei sa faci nunta cu un om pe care l-ai prins ca te-a inselat?

| filipescuvalentinaadriana2004 explică (pentru wildthing):

Avem și un bebe de 4 luni și a spus că mă iubește și i pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat.și că nu o sa mai facă cat trăiește, îl iubesc prea mult și nu știu ce să fac.

| filipescuvalentinaadriana2004 explică (pentru wildthing):

Vreau sa nu mă mai gândesc, tot acolo mă gândesc, ma înșelat acum o lună și ceva și am decis sa i mai dau o șansă, bine tot eu am mers să vb cu el sa discutam sa vedem ce facem pentru că l iubesc, daca mă iubea nu făcea așa ceva? Nu știu ce să fac...

| wildthing a răspuns (pentru filipescuvalentinaadriana2004):

Pff, "nu o sa mai facă cat trăiește"?! Iar tu il crezi?!
E o problema faptul ca aveti copilul, deci nu-ti voi spune eu ce sa faci...dar iti voi spune ce va face el. Cine a inselat o data, o va face din nou. Voi nici macar nu ati facut nunta si el deja si-o trage cu alta/altele...imagineaza-ti ce va face mai tarziu.

| just4ubr2015 a răspuns (pentru filipescuvalentinaadriana2004):

Divorteaza de el ia copilul si uita de el si fara drept sa isi vada fata ....asemenea om nu merita o familie... ursul cand ajunge la miere va incerca din nou

| darrio2007 a răspuns:

Ai asistat atunci cand o faceau, de stii asta?
Degeaba il iubesti tu, daca el deja te-a inselat.
Esti naivă.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Aia e ceva nou de tine s-a saturat asa ca daca te vei casatorii cu el sa fi sigura ca te va insela cu toate prietenele sau vecinele din bloc, ce varsta aveti voi? Dar fata voastra ce varsta are? Nu trebuia sa te grabesti sa ramîi insarcinata cu astfel de om, o lichea este el.

Eu am 21 și el 25 și fetița are 3 luni, a spus că a fost o greșeală ce a făcut și o esperiență proasta și după ce am vorbit a spus că nici noi nu ne mai intelegeam și că eu eram distanta da nu i așa, și dacă era așa el nu trebuia să facă ce o făcut dacă mă iubea nu?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru filipescuvalentinaadriana2004):

El nu te mai iubeste, ai facut cea mai mare prostie ca ai ramas gravida cu el, lui nu îi mai pasa de voi, el vrea alte aventuri si daca te casatoresti cu el vei fi toata viata nefericita, asa ca mai bine lasa l si creste ti singura fetita si gata, sa te ajute parintii tai sa ti cresti fata si tu cauta ti serviciu sa ai bani pentru copil, că ăsta cu care ai facut copilul nu te va ajuta cu nimic se va bucura sa scape de voi si sa se ocupe de crvele lui.

| RAY a răspuns:

In societatea noastră nu contează că te a înșelat că e bărbat )))) tu in schimb daca l-ai înșela sa vezi ce te fac toți ratați pe viața, cine înșeală o data o va repeta mereu, desigur că vei fii judecată că l-ai lăsat ))), vezi și întrebarea mea, mamele singure sunt judecate asupru, lasa-l in treabă lui,

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ești foarte tânără și crudă.
Ai fost însărcinată, ai născut, probabil nu erai disponibilă pentru sex etc. Treacă meargă.
Dar să înșeli pe mama copilului cu o persoană apropiată, asta întrece orice.

Cum au spus ceilalți: te-a înșelat o dată, te va mai înșela.
Iar eu mai adaug: dacă te-a înșelat cu o persoană apropiată, e in stare de ORICE.

Zi mersi că n-ai făcut nunta. Tine-l la distanță, pentru că îți poate distruge viața.

Fă tot posibilul să studiezi, să obții o calificare astfel încât să te poți întreține pe tine și pe copil.
Ia legătura cu un avocat, cum poți obține pensia alimentară.
Te avertizez că se va agăța de programul de vizitare ca să te chinuie. Ține-l departe de tine. Întâlniți-va în parc dacă trebuie, dar nu-l mai primi în casă.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Alta fumigena, mama cati fraieri pun botu.

| just4ubr2015 a răspuns:

Divorteaza de el si nu te mai chinui ai nevoie de cineva care sa te aprecieze la adevarata ta valoare...nu mai trai intr-o relatie toxica

| filipescuvalentinaadriana2004 explică (pentru just4ubr2015):

Pai da dar mă gândesc la fetița, o să crească fara tata la fel că mine.tu ce ai face in locul meu daca ai avea și un copil?

| RAY a răspuns (pentru filipescuvalentinaadriana2004):

Așa tata nu merita sa fie langa fetiță, dacă tinea la voi nu te înșela

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru filipescuvalentinaadriana2004):

Cum am scris mai sus: as alege sa nu am in viața mea și a copilului un astfel de individ.
Înșelatul e o fugă de responsabilitate. El oricum nu va fi acolo pentru sprijin. Va fi o piatra de moara pentru voi două.

| just4ubr2015 a răspuns (pentru filipescuvalentinaadriana2004):

As fi divortat in secunda 2 cu siguranta vei gasi pe cineva care sa te aprecieze pe tine si pe fetita.nu mai traiti in relatii toxice o singura viata ai si nu meriti sa fi calcata in picioare de nimeni. stiu multe femei si cupluri care se complac doar pentru copii sau pentru ce o zice lumea.dar atunci cand iti va fi greu nu va fi altii langa tine decat familia. si daca familia umbla dupa alta savarina.inseamna ca respectul e e 0