In apa spermatozoizii nu mor ci supravietuiesc mai multe ore. Gelul de dus probabil ii afecteaza, dar nu cred ca ii omoara pe toti.
Ziceti-mi si mie o femeie care a ramas insarcinata in apa unde a ejaculat cineva si ii fac statuie )
Eram odata la piscina si 2 se...ala a ejaculat in piscina ) Va dati seama cati copii au iesit de acolo?
)
Mor intr-o anumita masura, nu toti, nu te sfatuiesc sa faci ceea ce gandesti!
Da, se usuca si mor, devin buni de nimic, incapabili de a intra si a fecunda ovarele. Stai linistita.
Ti-am raspuns si la intrebarea anterioara ca nu se poate sa ramain insarcinata daca faci baie cu prietenul tau! Daca tot esti atat de nesigura, mai bine nu faci asta.
Daca are loc in apa contactul sexual propriu-zis, bineinteles ca poti sa ramai insarcinata. Pentru ca, prin contactul sexual, sperma ajunge in vaginul tau iar apa din afara corpului nu influenteaza in niciun fel acest proces.
Poti sa ramai insarcinata daca el ejaculeaza in cada
Nu are cum sa se intample asa ceva. E foarte putin probabil ca spermatozoizii microscopici sa parcurga distanta - enorma pentru ei - dintr-o cada sau o piscina. Ar muri inainte sa ajunga la vagin. Intr-o apa perfect curata si calduta, spermatozoizii ar trai, poate, cateva minute. Dar intr-o apa fierbinte, care contine resturi de sapun, gel de dus, spuma de baie, clor sau alte substante chimice ar muri instantaneu.
nicoleta41 întreabă: