| jaga_7779 a întrebat:

Stau cu o fata de 1 an si un pic, ne-am despartit de 4-5 zile ( de vreo 1 luna si ceva o tinem numai in certuri ). Numai vreau sa ne impacam pentru ca stiu ca numai are rost, am avut motivele noastre, eu pot sa spun ca trec mai usor peste, dar stiu ca ea sufera mult. In 4 zile m-a sunat de 2 ori sa vada ce mai fac. Ce pot sa fac sa numai sufere, sa ma uite?

Răspuns Câştigător
| MinnieHaha a răspuns:

Stii ca ce ii ceri este imposibil din punct de vedere al fetelor?
Sa iti spun pov mea pe scurtwinking
Am fost impreuna 4 luni ne.am desp.Si el inca tine la mine(nu e cazul tau) si eu la el. El incearca sa nu ma mai faca sa sufar nebagandu.ma in seama.SA NU FACI ASTA pentru ca o va durea si mai mult:-

3 răspunsuri:
| dan_9324 a răspuns:

Sa tineti legatura cat mai putin pentru ca ia te suna pentru ca te mai iubeste vorbind cu ia la tel nu faci alt ceva decat sa pui paie pe foc daca ai vrei binele si sa sufere cat mai putin ignora ori ce fel de legatura cu ia stiu ca pare cam dur dar din pacate asta e cel mai scurt drum spre uitare crede-ma ca vb din experienta bafta

| mason a răspuns:

Sa te uite? Este extrem de simplu. Arunca-i in brate un alt barbat, si te va uita cu siguranta, si nici nu te va mai iubi.

| ignore a răspuns:

Spune-i ca s-a terminat si rupe orice leg cu eahappy