| Sawarekh a întrebat:

Sunt ciudat daca:

Vreau sa fac s*x cu lumina aprinsa?
Vreau sa-i placa ce vede?
Vreau sa imi vada corpul, sa-i placa ce vede?
Vreau sa mai primesc cate un compliment de la fata cu care fac s*x?

ideea este ca am dat de mai multe tipe de alungul timpului, care sustin ele ca, nu sunt atrase de fizic, zic ele...Dar efectiv, nu pot sa ma excit sau sa ma simt bine, daca tipa nu baga in seama corpul meu...

E ciudat ca, gandesc asa?

20 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu e ciudat. Dar depinde ca fetei sa ii placa ce vede.
Mai bine cu lumina stinsa.
Daca vede cu cine are de a face, sa nu cumva sa spuna ca o doare capul si nu mai are chef de sex.

| Sawarekh explică (pentru darrio2007):

Pai man, nu fac asa random, ma vad cu tipa inainte, isi da seama daca ma place.
Si oricum trimit o poza nude, inainte sa ajung cu cineva in pat tongue

| darrio2007 a răspuns (pentru Sawarekh):

Trimite, că cine stie pe unde mai ajunge poza ta.

| darrio2007 a răspuns (pentru Sawarekh):

Si ajungi cu cineva in pat? Sau doar pe faianta din baie?

| RAY a răspuns:

Asta e ceea mai mare minciună a fetelor că nu contează aspectul fizic

| Emilian65 a răspuns:

Nu este ciudat cum gândești.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cu lumina aprinsa da, daca e o lampa sau ceva. Cu becul din tavan nu, ca ii vine lumina in ochi.

Toti ne dorim sa fim admirati, adorati, sa primim complimente.
Tu oferi complimente?

| Sawarekh explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Dap, si eu vreau sa ofer compliemente, sigur!

Da, depinde. uneori imi place sa privesc si corpul femeii, uneori simt nevoia sa ma aprecieze si ea.
Filozofia mea este simpla, daca nu imi aprecieaza nimeni corpul lucrat, si nu aprecieaza disciplina, stilul de viata sanatos, nu avem aceleasi valori.
Si in acelasi timp este si o motivatie pentru mine, sa continui sa lupt sa arat bine, adica unul din motivatii.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Sawarekh):

Vrei sa oferi, dar oferi?

Din ce scrii aici, vrei admirat si adulat de parca ai fi vreun zeu. Asta e narcisism! Ia-ti o oglinda!

Ai schimbat mai multe tipe, ar fi trebuit sa intelegi pana acum ca atunci cand vine vorba de sex, prestatia conteaza, nu corpul lucrat.

Daca ai fi avut o iubita, sigur te-ar fi complimentat pentru corpul lucrat si chiar mai mult decat atat.

| StoicAnalysis a răspuns:

E un complex de al tau. Nici eu nu sunt atragator fizic si sunt impacat cu ideea de mult timp. Chiar si prietena mea a dat cu subinteles ca nu pentru fizic m-a ales. Insa eu unul nu ma gandesc la asta cand fac sex. Pur si simplu ma gandesc la cum sa o excit pe ea. Cand observ ca se excita, ma excita si pe mine.

Pana nu rezolvi complexul asta, o sa cam ai bete in roate.

| Sawarekh explică (pentru StoicAnalysis):

Nu este man, ai inteles un pic gresit, sau poate nu m-am exprimat eu bine.

Ideea era ca fac sport de mult timp, arat bine, simt nevoia sa imi faca si mie cineva compliment.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Sawarekh):

Ma refer la fizionomie. Ca si eu fac sport. Dar patralelele si statura atletica nu iti imbunatateste si fata.

| Sawarekh explică (pentru StoicAnalysis):

Si la fata sunt okey happy Repet poate ai inteles gresit, eu vreau cu lumina, ele nu vor cu lumina si asta ma enerveaza.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Sawarekh):

Ai zis la inceput ca fetele ti-au zis ca nu sunt atrase de fizic. Si din asa ceva am presupus ca te refereai strict personal la tine. Insa acum inteleg unde ai vrut sa bati.

Gaseste pe cineva care nu o deranjeaza sa faca sex cu lumina aprinsa atunci... Fiecare om in parte are preferinte diferite. Mie unul imi e indiferent. Ca e lumina, ca e intuneric, tot sex este pentru mine. Imi este indiferent si daca imi face un compliment in timpul actului, dar si daca nu imi face. Pentru mine tot sex ramane.
La mine sta altfel treaba in pat. Eu prefer in schimb pozitiile care apropie fata de mine, adica gen misionar, Face-Off, Cowgirl’s Helper, sau orice alta pozitie care ma apropie de fata fetei.
Daca fata respectiva vrea sa faca alte pozitii care necesita o departare vizuala unua fata de cealalta, eu nu mai am performanta, ca ma simt de parca muncesc laughing si devine ceva "mecanic" in loc sa fie dragoste sau apropiere...
Deci depinde de fiecare persoana cam ce conditii o avantajeaza. Daca pentru tine lucrul asta e un deal breaker, atunci cauta pe altcineva happy.

| Miruna333 a răspuns:

Dar de ce sa fie atrase pentru a face sex? Normal ca de fizic, doar nu de suflet laughing minciunica

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Miruna333):

Daca ajungi sa te intelegi cu o femeie mai mult timp si calitatile tale sufletesti sunt foarte bune, ea va fi atrasa de tine intr-un final.

| Miruna333 a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Una e asta, si una este sa ai aventuri iar tipele sa spuna ca nu sunt atrase.

| Kufu95 a răspuns:

Nu ești ciudat, faci cum crezi.

| eliancodrut a răspuns:

Esti narcisist. E o ciudatenie, dar cine n-are ciudatenii nevinovate?

| Sawarekh explică (pentru eliancodrut):

Nu ma consider narcisist, dar imi place sa fiu validat si apreciat.
Si mie imi place sa ofer asta.