| DoubleEffect_8905 a întrebat:

Sunt cu un baiat de vreo 8 luni, dar am facut dragoste dupa 3 saptamani. Mi se pare ca se poarta ciudat de la un timp(o luna jumatate)si nu imi mai acorda atentie, daca nu il sun eu... el nu ma suna.Cand ne intalnim, imi zice ca nu are prea mult timp fiindca e obosit, facem sex si pleaca.Nu mi se pare un comportament adecvat. Ce credeti ca ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Te foloseste, imi imaginez ca ai inteles. Daca nu era sexul la mijloc, acum erati despartiti.Ca sa nu-ti mai dea atentie tie, inseamna ca atentia lui e indreptata in alta parte.Hormonii il aduc din nou langa tine,pentru ca,probabil cealalta inca nu accepta sa ii ofere sex.
Ce sa faci? Taie-i sexul din program,sau se trezeste sau te lasa. Oricum, vei stii adevarul cel putin, nu-ti vei mai investi timpul si sentimentele intr-o relatie in care oferi doar tu.Tu decizi.

6 răspunsuri:
| vlaaddd a răspuns:

Tie nu ti se pare ca el se foloseste de tine? Mie da.

| pedobear_1294 a răspuns:

Sa faceti sex si sa pleci tu.

| Arsenic a răspuns:

Eu una cred ca te inseala. Iar tu poti foarte frumos sa porti o discutie cu el legat de treaba asta si nu te-as mai sfatuii sa te lasi folosita de el ( referindu-ma la sex ) deoarece el isi face treaba si pleaca. El te cunoaste acum, iti cunoaste corpul nu mai esti ceva special nu? de a ceea nu e bine sa faci asta cum ai facut tu dupa 3 saptamani e bine sa astepti si 2 luni 3 minim. Poarta o discutie cu el si vezi ce iti spune ca poate foarte bine sa mai aiba inca o prietena adica in paralel. Si sa fie acum dezinteresat de tine deoarece ii acorzi mai multa atentie si posibil sa nu mai fii o atractie pentru el. Este doar o parere ce am spus eu si din proprie experienta.

| mykyshor a răspuns:

Nu ar fi trebuit sa te culci cu el dupa 3 saptamani:O:O... nu ai ce sa faci.el deja s-a plictisit de tine.asa se poate spune.eu in locul tau as incerk sa vorbesc cu el...succes!

| adryan20 a răspuns:

El vrea doar sa se culce cu tinewinking.asa ca termino cu el cat mai repedehappy. daca vrei sa vb da`mi add la id`u meu dj_mix_mihai91

| Aquamarine23 a răspuns:

Isi face si omu` treaba... apoi isi vede de ale lui... laughing)