anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt de 2 săptămani într- o relație cu un băiat, și problema este că eu stau cu chirie împreună cu sora mea şi zilele trecute a plecat in concediu cu nişte prietene şi eu l-am invitat pe prietenul meu aici a stat 2 ore şi a plecat era foarte grăbit dar nu ştiam ce are. Şi aseară s-a întors sora mea din concediu şi a început să țipe că i-au dispărut baniii care erau sub saltea şi crede că i-am furat eu şi acum m-a gonit din casă. Va rog să-mi răspundeți urgent. Ce sa fac? Prietenul meu are telefonul închis. Daca merg la politie rezolv ceva? Părinții mei sunt în Spania şi nu ştiu ce s-a intamplat. Ce ar trebui sa fac?

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Normal ca prietenul tau ti a furat banii de aceea a si plecat asa repede, reclamatie la politie si pe viitor nu mai cauta relatii cu oameni dubiosi gasiti pe net, acestia nu trebuiesc primiti in casa ca nu sti ce intentii au. Acum asta e ai pierdut banii poate politia nu iti poate recupera banii dar trebuie sa i faci plîngere prietenului la politie ca ei sa il gaseasca si sa il pedepseasca, ca asa cum ti a furat tie banii asa procedeaza cu toate.

| Kiran a răspuns:

Cauta-ti prietenul in real daca stii unde sta, spune-i ca de ce nu mai vorbeste cu tine si vezi de acolo daca il poti face sa de-a banii inapoi, legat de politie, o sa ancheteze dar fara dovezi concrete, nu prea se poate dovedii adevarul