Buna.
Probabil este vorba despre secretie vaginala. Foloseste absorbante zilnice, le gasesti in orice supermarket. Sunt subtirele si deloc incomode.
Nu stiu ce ai putea avea, poate nu e nimic grav insa vorbeste cu mama ta si du-te la un medic. Multa sanatate!
Uneori nu e doar atata!-Unele incep sa se gandeasca la sex si se lubrifiaza fara sa vrea.Am vaz fete care au o prb din asta-se uda si daca se gandesc cum sunt sarutate pe gat, corp, etc.E ceva la nivel mental si numai dupa o perioada o sa dispara -anume dupa ce o sa iti incepi viata sexuala pe bune.Parerea mea :*
In multe cazuri la pubertate cand corpul se schimba.Sunt si aceste secretii vaginale putin mai abundente decat ar fi normal, nu e ceva grav sau ceva sa te sperie.Multor adolescente li se intampla.N-are rost sa folosesti absorbante zilnic tot rescul vietii. spune-i mamei tale ce se intampla si mergeti la un control ginecologic.Ti se va da un tratament si in timp vei reveni la normal.
Sau poate e lichidul premenstrual. Eu am avut lichid premenstrual timp de 2 ani inainte sa'mi vina prima data.
farcry444 întreabă: