O sa treaca. Ai gresit ca nu ti-ai ales cu atentie partenerul, dar pana la urma nu e un capat de lume. O sa te vindeci incet incet si, in cativa ani, vei fi pregatita de o noua relatie. Si daca vei fi ceva mai atenta, vei gasi un baiat care sa te iubeasca si sa te respecte. Sunt multi.
Asta inseamna sa te grabesti
trebuia sa mai astepti un pic si sa-l cunosti mai bine si sa vezi daca merita si logic dupa ce a obtinut ce a vrut numai a avut nevoie de tine si te-a inlocuit cu alta si dupa s-a mai si laudat ce a facut cu tine...
imi pare rau si stiu ca vrei s-a dai timpul inapoi dar asta e...
ai grija te tine te pup
Poti sa stii doar ca n-a fost cel potrivit...si ca ai sa mai regreti si de acu`in colo![]()
Incearca sa iti strangi toate puterile si nu ii mai baga in seama pe prietenii lui, cand ii vezi sau auzi fa-te ca ploua, nu le da atentie si nici satisfactia ca ei stiu acel lucru.
Ignora-i
, daca le acorzi prea multa importanta tot tu vei avea de suferit.
Nu eti singura care trece prin asta... e ft penibil sa patesti as aceva dar aminteste'ti in fiecare moment ca "totul se intampla pentru un motiv". incearca sa treci peste asta.desi nu vei putea uita niciodata, resemneaza'te cu ce s-a intamplat.baiatul era porc? cu atat mai bine ca ai scapat de el. nu e vina ta ca ti'ai inceput viata sexuala cu el, e vina lui ca e un om cu doua fete care e clar ce a vrut de la tine si acum te umileste. nu te arata lovita de ce zice, fi indiferenta, vei avea mai mult de castigat...:* take care
Ai tot dreptul sa fii trista dar sa stii ca asta nu e o drama.Imagineaza-ti ca sunt foarte rare cazurile in care partenerul cu care o fata isi incepe viata sexuala, sa si ramana singurul partener(sot). Important e acum sa treci peste.Asta e, s-a intamplat.Bine ca ti-ai dat seama ce fel de persoana e si ca nu merita nimic din ce i-ai oferit. E pierderea lui.Fii increzatoare si data viitoare fii mai atenta in privinta alegerii iubitului. Tipul asta, exul tau a fost chiar prost. El nu s-a gandit ca fete ca tine gaseste mai rar? In fine, cum am mai spus e pierderea lui. Tu trebuie sa te gandesti ca va veni un altul, care te va aprecia si te va iubi pentru ceea ce esti tu si pentru sentimentele pe care i le oferi (nu pentru virginitatea ta). Petrece-ti tp cu prietenele si implica-te in activitati distractive.Se puteau intampla altele mai rele.Fii fara teama. O sa vezi ca totul va fi bine.
ps:cei carora le va povesti ex-ul tau ce mare lucru a facut el, sa stii ce pe el il vor lua de prost.Ca a avut ceva rar si nu a stiut sa pretuiasca.In schimb vor afla ca nu mai esti tu virgina...mare chestie. Daca ai avut chiar o varsta destul de ridicata la care ai facut pasul asta, eu cred ca vei fi chiar apreciata, intr-un fel.
Fii tare!
Ce ai scris tu aici ar trebui sa fie o invatatura de minte pentru majoritatea fetelor care le-am vazut ca au postat diverse intrebari legate de sex fara sa se gandeasca la consecinte
Sincer imi pare rau de tine, insa fruntea sus si incearca sa nu pari afectata, cel putin nu in fata lor, tu zambeste si vezi-ti de viata!
Ceea ce ti s-a intamplat trebuie sa te faca sa ai mai mare grija pe viitor.
PS! El e un bou!
Stai linistita totii anvatam din greselii important e ce facem dupa ce gresim sa fii mai atenta si totu o sa fie ok
Mereu mi-a zis mama sa ma feresc de dástea si uite ca exista si cazuri ca ale tale.
E un nenorocit.Nu merita sa te gandesti la el... Ignora l total si ia o pauza la baieti.
Niciodata sa nu te combini cu unul in momentul in care suferi dupa altul. Sfat de retinut
A fost si greseala ta deoarece i`ai aratat toata increderea ta, i`ai dovedit ceea ce simti si si-a luat`o in cap mai ales daca el de la inceput avea in minte ceea ce ti-a facut. Insa nu`ti fa griji, roata se intoarce intotdeauna. E greu si jenant insa incearca sa zambesti si sa arati ca nu`ti pasa. Fii mai indiferenta si nu asculta gura lumii, ca e Rea :*
Tu nu esti vinovata cu nimic.
nu a fost sa fie.
daca el a fost invatat sa se comporte asa cu o fata... e problema lui.
nu cred ca o sa aiba ceva de castigat p viitor din asta.
nu ai ce sa faci.
cu timpul o sa treci si peste asta.
gandeste'te ca sunt lucruri si mai grave.
macar nu ai fost fortata sa faci acest lucru.intelegi ce vreau sa zic.
p viitor, mai multa atentsie.
j pe el. uita'l.
nu merita.
incearca sa-ti gasesc o ocupatsie.
sa treci mai usor peste.
nu stiu apukte de vreun sport![]()
>:d