| jaqtoo a întrebat:

Sunt singurul care a ajuns la concluzia că femeile nu mai merită atenție pentru că ele se gândesc doar că bărbatul perfect trebuie să aibă bani cât o bancă, mașini, vile și să fie pe coperta de PlayBoy la cât de frumos este, pentru că altfel nu se uită la noi? Alt aspect că încercă să pozeze pe jumate goale pe rețele tot pentru bani... și că până și cele grase și urâte au ajuns să aibă aceste dorințe? Eu unul am ajuns să stau departe de social media și să nu mai mă uit la televizor și să stau cât mai mult concentrat pe muncă, pentru că m-am săturat să mai văd aceste scursuri, în realitate cam aceeași poveste când aud că una începe să îmi povestească ce are unul pe care l-a văzut pe una din rețele sau de ce prostie a văzut la televizor încerc să mă îndepărtez de ea, pentru mine ăsta este un redflag. Altceva care mă enervează este faptul că ele încearcă să facă doar ce este la "modă", nu să gândească dacă este bine ce fac sau nu și că nu acceptă niciun reproș dacă au greșit, o iau personal ca și cum doar părerea lor contează, ca și cum cu noi ele își permit orice și dacă nu li se îndeplinesc dorințele fug la altul. Înainte, chestiile astea m-au făcut să fiu depresiv, eram trist că nu am o iubită, dar acum efectiv mă doare în cot și nu mai îmi pasă că voi muri singur sau nu că din ce văd nu am cu cine.

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Totul se întâmplă în conformitate cu teoria evoluției, cei mai buni cu gene bune au succes in supraviețuire și în reproducere, dacă înainte 1\4 se reproducea îți dai seama azi? Eu acum vb de strămoși nostri, sa fie mulțumiți că măcar pentru banii ne doresc că dacă ar fi selecție sexuală doar 10% dintre bărbați făceau sex, fii realist

62 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

Fie ca e frustrare, fie ca nu, omul asta a descris la perfectie femeia moderna.

| MajAlDrq a răspuns:

Pari homosexual