Stai linistita...Nu este tarziu, orice are un inceput. Eu m-am sarutat la 13 ani jumate si sincer fata cu care m-am sarutat nici nu si-a dat seama ca eu eram "debutant". Mult succes :*
![]()
Eu sunt baiat si ar trebui sa fiu mai speriat ca tine si totusi nu sunt.Nu trebuie sa fii speriata! Totul va fi natural si+ ca el te va saruta tu doar trebuie sa deschizi gura!
Am trait sa o vad si pe asta :pana acum se prescurta scrierea cuvintelor, acum t cere dupa el h sau z!
Asa eram si eu pana acum o saptamana
Imi era pur si simplu frica. dar am inteles ca nu e asa ![]()
Bafta la pupaceli
:*!
N-ar trebui sa fi ingrijorata![]()
Nu iti poti programa primul sarut
el vine de la sine![]()
Deci atunci cand te simti aproape de prietenul tau lasati purtativa de vant si lasati inima sa vorbeasca![]()
pace:]
Nu-i zice, nu stii cum v-a reactiona![]()
Doar lasa-te purtata de ce simti. fa si tu ce face si el.
Oricum sarutu' nu este atat de complicat[anii de experientza![]()
]
Succes and take care!
Nu are de ce sa iti fie frica
incearca sa acepti ideea
si momentul magic se va intampla
Sarutul e o senzatie foarte ok
si fiecare o percepe diferit
nu la toti este la fel
nu toti saruta la fel
parerea mea ca nu are de ce sa-ti fie frica![]()
gaseste persoana potrivita(adica sa o palci si sa te placa ) si o sa fie totu perfect:* bafta
*te rog eu frumos nu mai scrie cuvintele gen "ingrijoratha, avuth, prietenul"etc ![]()
in al 2lea rand
nu trebuie neaparat sa saruti daca nu ai avut ocazia
asteapta si take care.:*
Eu sunt baiat si eu m-am sarutat prima data acum cateva luni nu era chiar un sarut senzual dar totusi era o colega de clasa si o iubesc si eu eram incepator dar invetzi pe parcurs. acum cand am teminat a 8-a am vrut sa facem si noi "ceva" dar s-a rusinat si nu am ajuns doar la sani, nu-ti fie frica cum ziceam si mai sus invetzi.