| SarosBogdan a întrebat:

T P U

Am fost cu o fata in varsta de 17 ani impreuna, acum 2 luni,iar ea s-a 'cuplat' cu fostul ca e din acelasi sat cu ea. Nu as putea sa ma pronunt ca ea m-a iubit,dar eu am iubit-o (pun botul repede laughing ), si tinem unul la altu destul de mult. As putea crede ca a facut asta doar din ambitie, dar na...Ne-am certat civilizat si am inlaturato din locul unde era ea candva,acum vorbind cu ea la telefon,da de inteles ca ma vrea inapoi,dar dupa cearta aia am zis sa nu ma mai impac cu ea si sa ramanem doar buni prieteni. Se poate sa iubesti din nou aceeas persoana stiind ca s-a intors la fostul? Sunt intr-o ceata totala,nu stiu daca sa ii ofer o noua sansa sau nu. Dati-mi voi cateva pareri,de folos evident.
Fara aberatii stupide, nu am nevoie de asa ceva.
Va multumesc fiecaruia in parte si consider sa ofer Funda, unei persoane care da un raspuns folositor si totodata bun.

Răspuns Câştigător
| Harou a răspuns:

Salut, Bogdan, si eu tot Bogdan ma numesc laughing. Poate nu sunt in masura sa-ti dau raspuns la intrebarea ta deoarece am decat 16 ani. insa si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare doar ca ea intr-o seara mai exact la banchet s-a sarutat cu ala intr-una si tot felul de chestii de genu... si ne-am certat urmatoarea zi(ea mi-a spus tot ce s-a intamplat cu unele minciuni) am ales sa ne despartim insa flacara iubiri nu s-a dus cum zice drogh, eu am iubit-o(eram indragostit lulea atunci) si peste vreo 5 zile ne-am impacat. relatia a fost un fiasco dupa. tot felul de certuri din nimic. si la un moment dat n-am mai putut sa suport unele lucruri. fiindca ea continua sa stea cu alti, si am ajuns sa ne despartim pe aceasta tema si acu am aflat ca ea de fapt nu m-a iubit. vroia doar distractie si ca mi-a ascuns multe. Cred ca ti-am povestit destul. in general depinde de tine dar nu cred ca ar trebui sa va impacati deoarece acest lucru se poate repeta nu cu el poate cu altul si daca zici ca te vrea inapoi de ce s-a mai dus la el? nu cred ca ar trebui sa-i dai a 2 a sansa. daca te iubea n-ar fi facut asta si daca te iubeste acum e prea tarziu... Sper ca te-am ajutat. O seara buna.

| SarosBogdan explică (pentru Harou):

Bogdane. ai zis cam aceeas poveste pe care am avut-o si eu, evident nu identica cu intamplarile tale, dar ma regasesc perfect in povestea ta. Dupa ce ne-am despartit imi zicea ca a stat cu mine doar asa de ochii lumii, dar na nu am crezut-o. Ai grija de tine in viata daca zici ca porti acelasi nume, nu fa numele de rahat bine? laughing

| Harou a răspuns (pentru SarosBogdan):

Binelaughing si am uitat sa adaug ceva. s-a intampalt asta si a 2 a oaralaughing ea e genul care trebuie sa fie in centrul atentiei si vrea prea multa distractie asa ca am lasat-o happy sper sa iei si tu o decizie buna. si nu te razbuna ca roata se intoarcewinking

| SarosBogdan explică (pentru Harou):

Frate, la mine razbunarea e ca si vorba aia, ori la bal ori la spital, asa ca nu are cum sa se 'ntoarca roata. tongue

18 răspunsuri:
| ioanaioana a răspuns:

In primul rand pentru mine a tine mult la cineva inseamna a iubi, fara alte ocolisuri. In al doilea rand: Ok, eu daca as iubi un baiat(chiar fac asta si stiu cum e) si as fi intr-o relatie cu el si as stii ca si el ma iubeste nu m-as baga ca proasta in orice discutie cu orice baiat. Tu ai spus ca se baga in seama cu altii si de fata cu tine- mi se pare ca ea e cam cu*va si nu are putin respect pentru tine si da, ai mare dreptate: atunci cand iubesti, toata atentia si tot sprijinul il oferi persoanei caruia zici ca il iubesti. Ce face ea nu se numeste iubire, si daca ea te-ar fi iubit cu adevarat ar fi suferit foarte mult din cauza ca v-ati despartit si nu s-ar fi cuplat cu fostul. Nu-i mai da nici o sansa pentru ca nu te merita deloc, e o imatura care crede ca se poate juca cu toti. Aparentele inseala aproape mereu -> degeaba e frumoasa daca nu are pic de minte.
Bafta!

| HelpMeNow a răspuns:

Deci, o relatie trecuta prin o cearta care duce la despartire, dupa impacare nu va mai fi relatie, niciodata dupa o cearta mai zdravana nu va fi la fel, nu va fi aceeasi cooperare unul cu altul, acelasi curaj, iar in cazul tau, trebuie sa fi indragostit de ea pana peste cap sa o primesti inapoi dupa ce s-a impacat cu fostul... este imposibil!

| Danysan a răspuns:

Se poate sa iubesti dar nu se merita. Daca s-a intors la fostul inseaman ca tine la el mai mult ca la tine. Oricum o persoana care fluctueaza de la unu la altu nu e buna pentru o realtie.

| SarosBogdan explică (pentru Danysan):

In plus e genul de persoana care se lasa bagata in seama chiar si defata cu mine. Abis, cica e foarte geloasa, dar eu sunt si cred ca atunci cand iubesti, toata atentia si tot sprijinul il oferi persoanei caruia zici ca il iubesti nu? Sau sunt eu de la tara si nu prea ma pricep in domeniul asta?

| Danysan a răspuns (pentru SarosBogdan):

E vrajeala amice.Nu conteaza ca esti de al tara sau din Bucuresti se vede de la o posta cand o fata vrea sa fie in centru atentiei-Se pisiceste si se linge cu toti.Pt ca nu e matura si are creeru dus cu pluta.

| SarosBogdan explică (pentru Danysan):

Si exista posibilitatea de a o educa si dupa a o lua altu? laughing

| Danysan a răspuns (pentru SarosBogdan):

O fata nu poti sa o educi.Nu ai -se schimba numai daca vrea ea -poate sa faca pe pisicuta de aparente dar in interior tot o fiara ramane.

| drogh a răspuns:

Daca poti sa treci peste si ai puterea de a ierta, atunci de ce nu? Dar daca orgoliul pune stapanire pe tine si pe intregul tau corp, atunci nu mai e cale de intoarcere. Stii cum se zice, iubirea triumfa intotdeauna. Flacara care ardea intre voi inca nu s-a stins, deci totusi mai exista o speranta. Incearca sa ai si un pic de meditatie cu tine insuti. Crezi ca tu o mai vrei cu adevarat? Daca te vei plictisi si iti vei reaminti de ceea ce a facut? Esti sigur ca sentimentele tale nu s-au eliminat de tot? Tu trebuie sa raspunzi la asta!

| SarosBogdan explică (pentru drogh):

Frate,eu am iubit-o si i-am purtat respect mai mult ca pentru mine insumi.
Dar mi-e frica sa nu dau gres, e super draguta si chiar ne sta bine unul langa altu. Sunt asa de duda, incat iubesc chiar si daca imi face rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

U scrii nici de cand v-ati cunoscut si nici cat a durat relatia voastra dar iti spun o vorba romaneasca. "eu unde scuip nu mai ling", daca o intelegi iti dai seama ce ai de facutwinking

| SarosBogdan explică (pentru anonim_4396):

Ba esti nebun...
O stiam...laughing
2luni a durat si am specificat si mai sus ca pun botu usor. tongue

| SarosBogdan explică:

As putea sa ma impac cu ea si s-a ma razbun pentru toate celelalete care au jucat teatru ieftin in viata mea. Ce ziceti, ar fi ok?

| SarosBogdan explică:

As vrea sa va dau funda la toti si sa va multumesc pe fiecare, dar ce sa fac ca am doar o Funda mare si unica? Vam votat raspunsul cu inteligent folositor... dar as fi vrut sa va fi dat tuturor cate o Funda. Imi pare rau ca nu am Funde indeajuns pentru toti sad dar va pup pentru efortul facut kiss happy

| NotToday a răspuns:

Vorbiti prostii... Uita-te la intrebarile mele si vezi ce rahat am facut si eu. O data ce te paraseste pentru altul, o va face si a 2--a oara! Si crede-ma, va fi mult mai greu.