"s-a combinat cu tipa de care eu m-am despartit"
Din moment ce lucrurile s-au derulat in ordine cronologica: te-ai despartit de ea, apoi ea si-a facut o alta relatie, nu ai dreptul sa spui "sunt acum impreuna, pe la spatele meu"
Nu te-a inselat nici unul din ei.
Ea nu are de ce sa-ti dea tie raportul cine e noul ei iubit.
De asemenea, cred ca te-ai despartit de fata pentru ca nu o voiai, nu o iubeai. In alta intrebare spuneai despre ea: " tipa respectiva avea probleme cu nervii", aproape ai facut-o nebuna.
Deci nu te mai comporta ca un copil care si-a aruncat jucaria la gunoi si plange ca altcineva se joaca acum cu jucaria ta.
Maturizeaza-te!
Cum ti-am spus si acum cateva ore, nu te detasa inca, adica incearca sa treci prin ea, prin aceasta perioada cu departirea si nu evita sa te gandesti la cum era.
Dar priveste partea buna, vezi unde au existat greseli, de ce s-a ajuns aici unde ea isi incalzeasca sufletul cu prietenul tau pe cand tu esti rece. Crezi ca ai fost tu prea dur cu ea si incearca sa iti atraga atentia prin aceasta relatie cu amicul tau? Crezi ca ei erau impreuna pe cand ea era cu tine? Cum s-a ajuns la asa ceva si ce se poate face acum din asta.
In primul rand nu e tovarasul tau si nu a fost! Un baiat si un prieten nu face asa ceva, nu se combina si nu se uita la una cu care esti sau ai fost! Daca era alt baiat, nu era nici o problema, dar daca este prieten cu tine este si mai nasol! Asta dovedeste ca ea nu a fost serioasa pentru ca el nu o sa o ia niciodata de buna, nu ai cum sa iei asa ceva de buna!
"nu ai cum sa iei asa ceva de buna"
Ce tampenii spui!
Domnul cu intrebarea schimba femeile la fiecare 2 luni, le arunca ca pe niste jucarii stricate. Oare toate femeile sunt de vina?
https://www.tpu.ro/......nceput-de/
Asa si daca le schimba care e problema, ce este rau in asta, asa se face. Cand o gasesti pe aia care iti place te opresti pana atunci iti traiesti viata! Scoala vietii asta face tot! Indiferent ce face el, un prietenu nu se da la o fata cu care esti sau ai fost si asta trebuie sa stie fata. Niciodata prietenul lui nu o va lua de buna!
"asa se face"?
Te rog opreste-te din aberatii, ca provoci sila.
Omul in 7 ani n-a gasit nici o fata sa-i placa. Le foloseste si le arunca. Nu-l mai face pe el sfant iar pe femei stricate.
Da, e mai cuceritor unii au prea multe si altii nu au.
E treaba lui, omul e mai golan, arde in stanga si in dreapta!
Ginchiz întreabă: