Relatia la distanta nu rezista in secret e imposibil... deci decizia iti apartine
Din moment ce va vedeti zilnic la scoala nu e chiar relatie la distanta, faptul ca ascundeti relatia, nu stiu ce sa zic....nu vad ca ar fi vreo problema sa va afisati in public
Parerea mea e ca nu ar trebui sa va ascundeti. Ar trebui sa le spuneti si colegilor de relatia voastra, de fapt oricum nu o puteti duce un infinit asa, ei o sa inceapa sa banuie si nu o sa mai aveti cum va ascunde. Acum nu zic ca nu ar trebui sa fiti impreuna, puteti fii insa nu e bine sa va ascundeti la scoala si acasa sa fiti voi insisi, deoarace asta nu e relatie. Parerea mea e ca ar trebui sa va dezvaluiti micul secret si asa veti avea o relatie mult mai buna si va veti simti si voi mult mai bine acum ca ati spus. ![]()
1. De ce zici că TOCMAI ai ieșit din relația aia, dacă ești cu ăsta de la începutul anului? Ai avut 2 relații în paralel timp de 9 luni?
2. Dacă știe prietena, fii sigură că știe toată lumea.
3. Oricum nu-ți bate capul prea tare. Relațiile astea, pănă faci vreo 25 de ani, sînt pasagere. Peste 5 ani nici n-o să mai știi cum îl chema.
Ioana909 întreabă: