| OanaNedelcu84 a întrebat:

TPU! Ce pot sa va zic, am cunoscut un baiat acum mult timp... si dupa multe convorbiri am ales s fim impreuna! Parintii au vrut sa ne desparta ( ai mei )chipurile ne-am 'despartit'! Dupa 5 zile tot mai vorbeam si daca mama mea a vazut ca nu ne despartim... a ales sa ne lase insa tatal meu nu e de acord. in fine, nu asta e problema. am vrut sa va zis chestia asta pentru a va da seama ca am trecut impreuna peste multestraight face insa la ce vreau eu sa ajung este urm lucru. avem deja 3 luni aproape si sincer e un baiat linistit, este iubaret, diferenta de varsta este de 5 ani intre noi, dar as vrea macar 1 an sau 1 an si ceva 2 3 4etc laughing sa fim impreuna! Sfaturi, imi puteti da? happy pls!

1 răspuns:
| kaylla a răspuns:

Draga mea, daca este sa fiti impreuna o sa fiti indiferent de obstacolele veti da! O relatie nu poti sa o programezi ca vrei sa dureze 1 an sau mai stiu eu cat! Totul depinde de voi doi, de cat de multe aveti in comun, de comunicare, respect, iubire si multe altele! Daca va iubiti cu adevarat fiti impreuna indiferent de ce zic parintii tai sau ai lui! Poti sa le explici clar parintilor tai ca e viata ta si tu trebuie sa hotarasti cu cine vrei sa traiesti tot restul vietii si ca nu ei trebuie sa-l suporte zi si noapte ci tu. Mult succes!