Daca pentru tine respectivul nu mai reprezinta nimic, chiar nu ai nici un motiv sa ii interzici altcuiva sa iasa cu respectivul, nu e frumos din partea ta sa te bagi in viata altora, fie chiar si prietenei, ideal ar fi cand te intalnesti cu ea sa nu aduci absolut deloc vorba de intalnirile ei cu individul
Nu ar trebui sa te intereseze atata vreme cat tu nu imi esti cu el...E un fel de gelozie da mai ciudata...trebuie sa te detasezi.prb ca mai ti la animal.
Fiecare persoana face cum crede de cuviinta si fiecare isi alege prietenii dupa unele caracteristici. Daca ea ar fi asa de buna prietena nu ar iesi afara cu fostul tau fara sa discute cu tine. Eu te-as sfatui sa vorbesti cu ea, spune-i ceea ce simti despre acest fapt si vezi cu reactioneaza. Pana la urma este fostul tau iar ea e cea mai buna prietena a ta. Asa ceva nu se face.
Totul depinde de tine. Ia atitudine!
Mult curaj.
Ii poti explica, fiind cea mai buna prietena a ta, ca te deranjeaza sa iasa cu el pentru ca stie foarte bine ce a fost intre voi. Si eu sunt in aceiasi situatie numai ca prietena mea cea mai buna vorbeste non-stop cu el si lui ii place de ea.Ma rog, eu cred ca o sa inteleaga ca poate fi oricare alt baiat, dar nu el. Bafta! :*
anonim_4396 întreabă: