anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU.help!straight face am auzit ca baiatul pe care il plac a vorbit ceva chestii urate despre mine si de abia am aflat.nu ma asteptam pentru ca imi dadea alte semne si chiar nu il credeam in stare sa spuna asa ceva despre mine. si chiar nu vreau sa fiu indiferenta la chestia asta. vreau idei de razbunare. ce as putea sa fac?[exemplu: sa ii zic tot ce am de zis pe mess intr-un mod foarte urat si sa ii dau ignore, pentru ca la scoala nu am cum sa vorbesc pentru ca de abia deschide gura]etc. orice! fiti rai

Răspuns Câştigător
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Lucrurile cele mai bune sunt cele spuse tare, clar si in fata intelegi tu? dar poti face asa cand esti la scoala si esti cu el si cu alti baieti ii spui tot ceea ce ai de spus de fata cu toata lumea si iti spun eu ca se va simti mai mult decat prost! funda?

4 răspunsuri:
| mdany a răspuns:

Pai ori pe mess, dar nu rezolvi nimic.Ori la scoala mergi si ii dai o palma sai sara freza si ii zici date-n saracia ...asa.Ori pui pe cativa sa ii dea o bataie langa bloc laughing ca sa poata urca mai usor in casa nu de alta.Ori eu stiu. il chisi in frezalaughing

| Alecsaandrra a răspuns:

Pe mess sau cel mai bine fata`n fata darr eu zic sa nu`ti bati capul si sa-l lasi in pace pentru ca indiferenta doare cel mai tare.

| bunnylover537 a răspuns:

Ignora-l complet. Si da naibii ce spune. Aia il va durea cel mai rau.

| andrutza_3125 a răspuns:

Razbunarea e arma prostului,deci mai bine vb cu el dc e zis ast poate are un motiv bunbig grinhappy(zic si eu nu il cunosc)sau poate di rautate,dar nu stiu vb sh u cu el sh aflade la el dc azi, doar asa poti s afli adevarul. Sper ca te-am ajutat, fundita! plz?big grin