anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU.help! am auzit ca baiatul pe care il plac a vorbit ceva chestii urate despre mine si de abia am aflat.nu ma asteptam pentru ca imi dadea alte semne si chiar nu il credeam in stare sa spuna asa ceva despre mine. si chiar nu vreau sa fiu indiferenta la chestia asta. vreau idei de razbunare. ce as putea sa fac?[exemplu: sa ii zic tot ce am de zis pe mess intr-un mod foarte urat si sa ii dau ignore, pentru ca la scoala nu am cum sa vorbesc pentru ca de abia deschide gura]etc. orice! fiti rai

Răspuns Câştigător
| Chikisay a răspuns:

Nu trebuie sa ii platesti cu aceeasi moneda. stiu ca a fost deranjant pentru tine si te`ai simtit prost. poti sa ii spui pe mess ce ai auzit ca a spus el despre tine si sa il intrebi ce are cu tine. poate tu i`ai dat prea multa importanta si s`a simtit prea bagat in seama. nu trebuie sa te descarci asa tare pentru un tip care are 2 fete. poate nu e genu tau; sper ca ti-am fost de folos. pup:*

1 răspuns:
| Anname a răspuns:

Uhh.stai mai gandeste-te. poate a spus acele lucruri in fata prietenilor lui ( un obicei de'al baietilor pentru a se da mari ), sau poate ai dreptate.insa nu e bine sa te razbuni...in cel mai rau caz vorbesti cu el si lamuresti lucrurile si asa iti dai seama daca merita sau nu sa-l placi