| Gino202 a întrebat:

Urmează să mă văd cu iubita mea zilele astea și ea îmi tot zice ca vrea să facem sex,în mașină bineînțeles ca altundeva n-avem unde,problema este ca nu stiu ce poziție sa o pun sa se simtă cât mai bine, eu nici nu am un penis foarte dotat. cum ziceți sa o fac sa simtă plăcere maximă? precizez ca este virgina

12 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

In masina?! Pff! Asa cum ti-a zis si LaSteauaCareaRasarit, du-o fratioare la un hotel! Nu vei saraci daca stai o noapte la hotel.

| ania a răspuns:

Ați fi mult mai fericiti și fără mustrări de conștiința după dacă ați alege sa respectați planul Creatorului și sa faceți sex numai după căsătorie. Dacă tot va iubiți, casatoriti-va prima data.

| ania a răspuns:

Du-te la starea civila prima data dacă chiar o iubești.

| mihai69 a răspuns:

69 deocamdată.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Închiriază o cameră la hotel, câteva ore.
Iubita ta merită o experiență frumoasă de care să-și amintească cu drag.
Nu crezi?
Poți căuta și un apt de închiriat AirBNB. Poate e mai ieftin și mai apelezi la el pe viitor.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Te laudai ca te-ai dezvirginat...
Cum ai procedat pana la urma? Ai inchirat o camera?

| just4ubr2015 a răspuns:

Numai fac in masina sex du-te la un hotel sau inchiriaza un regim hotelier

| vodami92 a răspuns:

Sex in masina! iubita ta tare imi este sa nu fie vreo centurista! numai alea te-ar satisface asa! asta nu ar fi vreo problema! tu ca sofer stai asa linistit ca si cum ai fi acasa pe canapea! si mai mult ea te satisface pe tine! tu nu ai nici o grija! in schimb macar daca s-ar bucura stiu eu si ala care se uita la tine! ar zice spune ceva de genul! daca mi-ar face asa si sotia mea! as fi cel mai fericit om de pe planeta!

| Konstantinos99 a răspuns:

Daca e virgina nu iti cerea direct sexhee heepoate facea un apropo micut rau. De ce mama masi daca e iubita la care visezi nu va atasati sufleteste va catoriti si facet ce vreti si unde vreti? Esti baiat fi cu capul pe umeri! Si ea cu inima aprinsa nu cu trupul

| Anonimboy111 a răspuns:

Pune o capra pe bancheta din spate sau să stea pe spate cu picioarele în sus sau să le pună pe umerii tai

| WilliamQoilung2024 a răspuns:

Zgarcitule... După ce că ai noroc, că o să ai parte în viața ta de o virgină, care pare că nu o apreciezi... Mai vrei să o spargi și în mașină.
Te gândești numai la tine.
La ea nu te gândești?
Pentru ea, este un moment unic în viata ei.
Fă-o să se simte specială.
Oricum, după cum pare... Nu ai de gând să fii prea mult cu ea.
Păcat de ea. Sincer, îmi pare rău de ea.
Chestia asta, o va urmării toată viața... Și anume părerea de rău și regretul.