| eubahhh a întrebat:

Va mai rog ceva...Va multumesc ca mi-ati raspuns la intrebarea cu majoratul.

dar unii din cate am vazut cred ca daca nu am incredere in el inseamna ca nu il iubesc.

din potriva sunt asa geloasa pentru ca il iubesc din tot sufletul si am incredere doar 80% in el pentru ca l-am prins cu un id (pe care eu nu-l stiam) si avea 102 fete in lista.si m-a mintit mi-a zis ca nu e id-ul lui (cu toate ca era poza si numele lui).

acum i-am zis faza cu id-ul si mi-a zis "ok" apoi mi-a zis sa-i dau pace.

i-am zis ca nu vreau sa mearga si daca merge o sa ma insele mi-a raspuns "ce ai zis? bun"

ce sa fac? ne-am certat si nu mai vrea sa vb cu mine.

nu vreau sa imi cert iertare...pentru i-am zis ce am pe suflet.

dar totusi cred ca ar trebui sa ii zic ceva...

ce sa ii zic?

fundita

3 răspunsuri:
| kittysor a răspuns:

Zi-i "Adio" printr-un mesaj!
Daca vine la tine --- e al tau; daca nu sa nu-ti para rau fiindca nu ai pierdut nimic!
Bafta

| Graphee a răspuns:

Hi!

Deci, părerea mea este că după câte ţi-a făcut, nu prea merită atenţie. Spune-i că nu mai vrei să fi împreună cu el. Dacă încearcă să fiţi împreună din nou; atunci înseamnă că îi pasă de tine.

P. S.: A fost părerea mea, deci fără supărare.

Baftă! big grin

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dragostea adevarata exclude gelozia. Gelozia apare doar cand egoismul unui partener es mai mare decat dragostea. daca il iubesti cu adevarat, ai incredere 100% in el, neconditionat. Nu stiu cine e vinovatul aici, dar eu n-as sta cu un partener care imi interzice anumite libertati. Daca sotul emu ar fi facut cu mine cum ai fi facut tu cu prietenul tau, eu nu as fi acceptat niciodata si relatia n-ar mai exista.