| akiki a întrebat:

Va rog mult sa ma ajutati! de cand a inceput scoapla un baiat se tot uita la prietena mea cea mai buna! pe prietena mea o enerveaza asta si mi. a scris intr-un bilet ca baiatul ala o enerveaza si chestii de astea... biletul a ajuns la baiatul acela si bineinteles ca s-a suparat fte tare! ce ar trebui sa fac acum tinanad cont ca si baiatul si fata sunt cei mai buni prieteni ai mei? am uitat sa va zic ca ei au fost impreuna la un moment dat.

2 răspunsuri:
| Pinky06 a răspuns:

Nu este vina ta ca au ei probleme. Ce a fost intre ei a trecut, nici prietena ta nu ar trebui sa se supere dintr.atat lucru, poate ca si baiatul se uita intentionat la ea sa ii vada reactia poate chiar sa o supere, sau incerca doar sa ii atraga atentia. Tu nu trebuie sa faci nimic ci sa ii lasi pe ei sa isi rezolve problemele. Ar putea sa aiba o discutie sa clarifice situatia

| serendipity8300 a răspuns:

Normal ca s-a suparat daca fostul tau iubit i-ar zice prietenei tale ca il enervazi cum te-ai simti? poate iti ceri scuze pentru ea si ii spui ca a avut o zi mai proasta si ca totul o calca pe nervi