Hmmm...mai ce pot spune si un cadou ar fi un lucru frumos din partea ta. ii pooti cumpara o bratara, un parfum, etc..si ce pot spune un cadou mereu e bine venit si mai ales de la persoana iubita. sper ca te-am ajutat
Poti sa-i iei o masina de curse in miniatura. Dintre alea de colectie. Cred ca o va aprecia mai mult decat pe un catelus! Bafta :*
Daca nu stii ce sa ii iei. poti sa faci apropo despre ce i-ar placea lui..sau depinde. daca nu va cunoasteti foarte bine poate nu trebuie sa va faceti cadouri... funda?:O3
Daca tu simti ca vrei sa ii faci un cadou(indiferent ce), atunci fa-i, indiferent ce s-ar intampla sa nu iti para rau, pentru ca il daruiesti de paste
Eu asi spune sa ii cumperi o bratara cu numele lui sau al tau sau lantisor:-s... ca sa isi aduca aminte de tine mereu! funda?
Depinde de cit este de dezvoltata relatia voatra daca va sarutati deja frantuzeste si va spune-ti unui altuia te iubesc, desigur un mic cadou nu ar lipsi, Dar daca sinteti abia la etapa initiala cind nu a-ti avut inca primul sarut atunci nu te sfatui sa-i dai cadouri. Si mai ales nu-i o ocazie speciala cred eu, PASTELE e paste nimeni nu-s-i da cadouri speciale. Dar daca totusi vrei sa-l bucuri, trebuie sa afli mai multe despre ce-i place lui,,, afla de la prietenii lui sau din orice sursa ce prefera el in afara de catei si masinute
Mihacatalin1555 întreabă: