Iti dau un sfat prieteneste un baiat care te vrea pentru o viata intreaga se va uita la caracterul tau si te va pretui. Nu te necaji ca baieti nu se uita la tine Dumnezeu are pentru tine persoana ce-a mai potrivita nici un om nu este nascut fara jumatate.
Poate le place de la celalalte fete ca sunt mai usuratice si se lanseaza cu usurinta la ele ori sunt mai frumoase decat tine.
Te dai prea mare, nu mai fi asa baietilor nu le plac fetele fitoase si cu nu stiu ce pareri.
Poate nu pari genul de fata accesibila din prima... Stai calma, cine te va placea cu adevarat te va aborda oricum. Baietii care "se dau" la fete nu cauta chestii prea serioase, doar isi incearca norocul, poate poate pica ceva. Nu ai de ce sa iti faci griji pentru asa ceva.
Buna,la chestia asta nu este de vina doar frumusetea.ci si caracterul nu zic ca ai un caracter urat dar depinde cum vb. acum stai linistita.iesi prin parcuri ca o sa se dea la tine dar fi atenta nu toti sunt la fel alti cauta dragoste alti cauta pi2d3...
Poate ca tu nu esti increzatoare si nu emani increderea pe care ei o vad la alte fete. Sau poate te comporti ca o amenintare, adica trebuie sa fi mai lejera, nu incordata... sa te comporti normal, sa fii prietenoasa, baietii se dau la tot ce misca, dar pe unii ii sperie unele fete, de aia trebuie sa fii mai deschisa. Si oricum, cu ce te ajuta daca se da nu stiu care la tine? mai bine iti cauti un prieten, ca faptul ca se dau toti la tine nu vad de ce te-ar face bucuroasa... baietii se dau la fetele la care cred ca au sanse
Pentru ca au tupeu, par dezinteresate de baieti si tocmai asta ii intarata sa ajunga la ele.Si pe langa asta au mai mari sanse sa faca sex din prima cu o fata urata decat cu una frumoasa.Parerea mea.
Nu ai gasit persoana potrivita. Sti voarba aia" mai bine singura decat prost insotita". Incearca sa flirtezi, sa zambesti, sa fi mai sociabila cu baietii pe care ii placi.
Doamne.acceasi problema am si eu .
Cand ii vad ca se uite la toate uratele ...si la mine nu!
Cam greu de explicat din cate ai zis tu...oricum cred ca e un defect la tine de zici ca nu se dau. poate te porti ciudat. poate esti o fire mai retrasa si de aia.zi mai concret situatia si asa poate pot sa te ajut
Iti dai prea mult interesul daca nu iai baga in seama iti garandeza ca se vor da la tine